Prima pagina » Petitii online » "Uniforme scolare PRO DEO - pentru"

Petitie: ""Uniforme scolare PRO DEO - pentru""

Parintii copiilor de la LICEUL TEORETIC CRESTIN PRO DEO cer sa reluati probele pentru uniformele scolare, astfel incat anul scolar 2019-2020 sa inceapa cu uniforme. Suntem de acord cu modelul prezentat in sedinta publica din 06.06.2019, la care s-a adaugat ulterior si optiunea tricou Polo cu maneca scurta. Modelul este personalizat, frumos si distins, cu materiale de calitate si acceptat cu bucurie de parte din copiii care l-au probat. Aceasta uniforma reprezintă o modalitatea de cultivare a respectului de sine si pentru ceilalti, a atentiei acordate tinutei, promovează adevăratele valori, dezvoltă sentimentul de mândrie şi apartenenţă etc. Pe termen mediu si lung costurile cu uniforma sunt mai reduse comparativ cu alte produse de imbracaminte, iar optiunea de tricou confera comoditate pentru purtare si igienizare zilnica. La refacerea comisiei de uniforme va rugam sa tineti seama de reprezentativitatea pe nivele de scolarizare (gradinita, primar, gimnazial si liceu). Multumim!

18/07/2019

Autor: Daniela