Prima pagina » Petitii online » Este legal sau nu protestul magistratilor?

Petitie: "Este legal sau nu protestul magistratilor?"

Stimate Domnule Presedinte

al Consiliului Superior al Magistraturii

VIOREL VIRGIL ANDREIES

Ma numesc Cornelia Galavan va rog respectuos sa-mi comunicati daca actiunea de protest a magistratilor este legala si daca da care este temeiul legal, data la care a inceput si data la care va lua sfarsit
Mentionez ca urmaresc cu interes criza din justitie datorita faptului ca de 12 ani infirma in urma unui tragic accident solutionat inechitabil atat pe latura penala dar mai ales pe latura civila am un proces civil la Tribunalul Bucuresti cu termen in luna noiembrie 2009. In acest dosar ce are ca obiect reactualizarea prestatiei lunare ca daune materiale, solicit ca prestatia lunara sa o primesc in totalitate si nu asa cum au stabilit magistratii in hotarari contradictorii, in proportie de 50% deorece auorul accidentului adica autorul faptei penale beneficiaza de "protectie sociala". El da, eu victima nu. Aceasta este logica magistratului.
Traind un adevarat cosmar amlificat de actul de justitie am desfasurat mai multe proteste in fata institutiilor statului printre care si in fata CSM atragand atentia asupra abuzurilor comise de catre magistrati dar si a faptului ca acestia nu sunt trasi la raspundere si sanctionati. Ultima actiune care a fost mentionata de cotidianul "Ziua" a avut loc in baza legilor in vigoare in care mi-am anuntat actiunea protestatara, locul de desfasurare si durata actiunii. Cu toate ca am fost primita cu ostilitate in audienta de Presedintele CSM, Iulian Galca la care a participat si Purtatorul de Cuvint Judecatorul Cecilia Morariu discutia a fost pur formala fara nici un efect si toate acestea in urma unei severe analize a legalitatii actiunii de protest deorece afectam "imaginea magistratilor".
De aceea va rog in calitate de "simplu cetatean" si avand in vedere sloganul ca magistratii sunt in slujba societatii civile adica a "simplilor cetateni" va rog sa-mi comunicati baza si temeiul legal al actiunii de protest a magistratilor.

* MENTIONEZ CA ACTIUNILE PROTESTATARE PE CARE LE ORGANIZEZ DE 12 ANI IMPOTRIVA ABUZURILOR COMISE DE MAGISTRATI NU AU CONOTATIE POLITICA NEREGASINDU-MA IN POLITICILE PARTIDELOR, PENTRU CA IN ROMANIA NU EXISTA INCA O CLASA POLITICA REALA.
* Pentru sustinerea atitudinii mele cititi articolul LOVITA DE MASINA, JEFUITA DE AUTORITATI aparut in Evenimentul zilei luni 4 mai 2009.

11/09/2009

Destinatar: Presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii VIOREL VIRGIL ANDRIES