Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Eliminare timbre fiscale si judiciare
image

Petitie: "Eliminare timbre fiscale si judiciare"

Facebook share

Rog autoritatile statului, Guvernul, Ministerul Finantelor Publice sau orice alta autoritate competenta sa ia masuri in vederea eliminarii timbrelor fiscale si judiciare.
Pentru ca toata lumea a trebuit la un moment dat sa-si faca un buletin, sa-si scoata un cazier judiciar, sa faca diverse operatiuni pe la Registrul Comertului sau alte institutii unde au avut nevoie de unul sau mai multe timbre fiscale/judiciare, de cele mai multe ori de valori infime (15 bani, 1 leu etc.) si a trebuit sa plece sa caute un oficiu postal, astfel pierzand mult timp, practic degeaba. Nu mai spun ca exista posibilitatea ca odata ajuns la un oficiu postal sa constati ca tocmai a inceput pauza de schimb de tura, de obicei o ora, timp in care oficiul este inchis.
Mai bine se plateste la institutia in cauza acel leu corespunzator timbrului si gata, mai ales ca de multe ori oricum se plateste o anumita taxa.
De exemplu a trebuit sa fac o anumita operatiune la registrul comertului pt care am platit 264 lei, insa mi-au trebuit si 2 timbre jud. de 15 bani, care evident ca nu erau de gasit, nefiind niciun oficiu postal prin preajma. "Noroc" ca erau bisnitari in fata Registrului Comertului de la care am cumparat cu 2 lei/bucata. Nu era mult mai simplu sa platesc la casierie 265 lei?
Prin urmare, rog autoritatile sa elimine acest tip de formalitate in vederea diminuarii birocratiei.

Multumesc.

30/04/2009

Autor: Eftimie Cornel-Adrian
Destinatar: Ministerul Finantelor Publice
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =