Prima pagina » Petitii online » Inmormantati-mi crestineste bebelusul!

Petitie: "Inmormantati-mi crestineste bebelusul!"

Din adevarul.ro: "EXCLUSIV Pruncii arşi de vii nu pot fi înmormântaţi creştineşte" - Bebeluşii care au ars de vii nu pot fi înmormântaţi cu slujbă creştinească tradiţională, pentru că nu au fost botezaţi! Preotul Valentin Fotescu a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul.ro, că se poate oficia doar o slujbă de consolare a părinţilor.

"Nu se poate da nici derogare, pentru că, din punctul de vedere al Bisericii, nu sunt creştini şi nu poţi da derogare decât pentru cineva care face parte din aceeasi credinţa. Se oficiază doar o slujbă de pomenire pentru copii nebotezaţi, pentru credinţa parintilor", ne-a declarat Fotescu, adăugând că, până la urmă, "Dumnezeu decide".

========

Nu are nici un om dreptul sa interzica inmormantarea crestineasca a unui alt om (indiferent de varsta lui). Botezul copiilor NU este o porunca divina, este o traditie. Nu trebuie sa lasam asta sa impiedice inmormantarea bebelusilor nostri decedati inainte de asa-zis-ul botez.

Hristos spune in Biblie ca NUMAI cei care CRED sa fie botezati, deci maturii, cei care POT sa creada si au mintea dezvoltata sa poata alege sa creada, nu bebelusii care nu pot nici macar vorbi.

Catre BOR: INMORMANTATI-NE copiii!!!

17/08/2010

Autor: