Prima pagina » Petitii online » Petitie impotriva cardului de sanatate electronic si a actelor biometrice cu cip!

Petitie: "Petitie impotriva cardului de sanatate electronic si a actelor biometrice cu cip!"

FRAŢI CREŞTINI DIN ROMÂNIA,

Bunul Dumnezeu ne-a dat în dar anul 2013, acest scurt răgaz, să luptăm împotriva acestor carduri de sănătate electronice, pâna în 2014 când vor fi introduse către cetăţeni. Introducerea lor s-a amânat, din motive de ordin logistic, dar şi fiindcă Dumnezeu ne iubeşte. Prin urmare, noi avem datoria de a lupta împotriva lor prin informarea populaţiei cu privire la marele pericol duhovnicesc, la marea scădere harica pe care îl atrage acest mare compromis, pe care creştinul îl va face, primind aceste acte. Căci, alături de paşapoartele şi buletinele cu microcip, cardurile de sănătate cu Cip electronic, nu fac altceva, decât să ne anuleze libertatea şi intimitatea şi să ne facă sclavii noii ordini mondiale care se doreşte a se înfăptui în curând de către oculta mondială ale cărei tentacule au pătruns şi la noi. Este vorba, aşadar, de manipularea omului şi de anularea oricărei forme de libertate şi intimitate prin aceste acte drăceşti, deosebit de periculoase .
Ce este de făcut? În primul rând trebuie să nu ne temem şi să informăm oamenii cu curaj, căci mare este Dumnezeu şi mult ne iubeşte şi ne va ajuta. Apoi să luptăm în scris şi să trimitem memorii la instituţiile statului, abilitate în acest sens (Ministerul Sănătăţii, Casa Nationala de Asigurări de Sănătate, medicii de familie etc.), prin care să solicităm găsirea unei alternative moderne, care să satisfacă nevoile momentului, alta decât cea de tip card sau card cu microcip. Şi în final să semnăm prezenta petiţie, care are valabilitate, petiţie care se va trimite la momentul oportun, instituţiilor statului, capabile să rezolve aceste demersuri.

27/02/2013

Autor: