Prima pagina » Petitii online » Legalizarea cannabisului ( marijuanei) in scop recreational si medical

Petitie: "Legalizarea cannabisului ( marijuanei) in scop recreational si medical"

Cannabisul sau Marijuana , cum vreti voi sa-i spuneti ,este o planta naturala si spre surprinderea sau neincrederea unora nu a cauzat nici un deces si nu va cauza nici de acum incolo pentru ca e nevoie de 680 de kg fumate in 15 minute si atunci decesul va fi cauzat din cauza intoxicatiei , ba chiar vindeca ! De ce boli ? scleroza multiplă, MRSA, hipertensiunea arterială, incontinență urinară, tulburările gastro-intestinale, cancerul, durerea cronică, boala alzheimer, apneea de somn si multe altele." Spre deosebire de alcool de la care poti sa intrii in coma alcoolica (supradoza) sa devii alcoolic sau violent, sau de tigari care au nenumarate chimicale in ele si stiti foarte bine ce efect au asupra organismului nostru . Deci in Romania 2017 (aproape ) ! -sunt legale tigarile care-ti provoaca cancerul ."Organizatia Mondiala a Sanatatii : pana in 2030, 8 milioane de oameni vor muri in fiecare an din cauza tigarilor" dar este ilegala o planta care trateaza cancerul , si poate fi un inlocuitor mai sanatos al tigarilor , dandu-ti o stare de relaxare ca si tigarile . - este legal alcoolul care te face violent , creeaza dependendenta , creste riscul de cancer si alte boli , iti deterioreaza creierul , si care creeaza un deces la fiecare 10 secunde dupa cum spun statisticile . dar nu este legala o planta naturala care poate fi un inlocuitor al alcoolului dandu-ti o stare de euforie ca si alcoolul , dar mai placuta , si nu te face lafel de inconstient ca si atunci cand bei alcool . Efectele negative ale marijuanei sunt: probleme de memorie ( efect intalnit si la alcool ) este un efect care poate fi intalnit numai in perioada starii de euforie , dupa ce aceasta trece iti revii la normal , de mentionat faptul ca starea de euforie data de marijuana trece mult mai repede decat cea data de alcool . -mitul ca marijuana creeaza halucinatii este total fals ! dependenta pe care marijuana o creeaza poate fi asemanat cu dependenta pe care unii oameni o au fata de tigari , ciocolata , cafea etc . totul tine de psihic , nu creeaza dependenta fizica . Nu stiu daca are rost sa mai explic ca odata cu legalizarea marijuanei si economia tarii va creste vazand cu ochii daca e sa facem un calcul simplu la care n-avem nevoie de nici un economist taxa pentru comercializare + noi locurcari de munca + banii care nu se vor mai cheltuii pentru prinderea si urmarirea traficantilor si vanzatorilor de droguri + banii care nu se vor mai cheltuii cu puscariasii prinsi pentru trafic sau vanzare +banii care nu vor mai ajunge in tarile din care se aduce marijuana la momentul actual de catre traficant = un profit destul de mare , nu ? Deci dupa ce am insirat toate aceste informatii , va intreb : Vii se pare normal ca un om care alege sa consume aceasta planta naturala in locul tutunului , alcoolului , sau chiar al unor medicamente si vrea poate sa-si creasca si el o planta intr-un ghiveci si sa o consume , sa faca puscarie alaturi de violatori , criminali si hoti in Romania 2017 ? Daca nu va rog sa semnati aceasta petitie , multumesc !

23/11/2016