Prima pagina » Petitii online » C.N.A.D.N.R. ne trimite banii munciti catre Service zilnic! Punem capat acestui viciu!

Petitie: "C.N.A.D.N.R. ne trimite banii munciti catre Service zilnic! Punem capat acestui viciu!"

In momentul in care se achita o taxa, un impozit obligatoriu, sau o taxa de drum (facultativa in cazul in care nu se detine un autovehicul), trebuie in mod automat sa beneficiezi de diferite servicii. In acest caz, serviciul de care trebuie sa beneficiem, este un covor asfaltic in stare excelenta, si o asigurare constanta din partea celor care se ocupa de intretinerea acestuia. Asigurarea pe care o primim este ca vom face un drum la minim fiecare 5 luni catre reprezentantul service-ului nostru pentru a ne repara autoturismele care ne-au fost distruse de niste cetateni care sunt platiti pentru a ne asigura un tren de rulare cat mai sigur si eficient. Din moment ce acest lucru nu se intampla, creez aceasta petitie pentru a face in asa fel incat sa ajunga in mainile celor care inca ne mai respecta drepturile in lume: C.E.D.O. (Curtea Europeana pentru Drepturile Omului). De ce? Simplu! Pentru cine cunoaste, platim un bun la care trebuie sa beneficiem de avantaje, insa avem numai necazuri. Avem DREPTUL de a avea drumuri, pe langa faptul obligatiei de a plati o taxa! Dupa C.E.D.O., se va inainta catre I.C.J. Deen Haag (Curtea Internationala de Justitie) pentru a primi un ordin de executare definitiv si irevocabil, in privinta remodernizarii drumurilor fara ca statul roman sa mai poata contesta (asa cum obisnuieste din 89 pana acum).

03/03/2009

Destinatar: C.E.D.O.