Comentarii "Interzicerea vânătorii pe teritoriul României", pagina 1

lica (12 Februarie 2012, 08:58)
Un Comunicat al Partidului Poporului, condus de...
Un Comunicat al Partidului Poporului, condus de Dl. C-tin Cojocaru - document fara echivoc in ceea ce priveste doctrina unui partid nou si serios, pus pe treaba.
NIHIL SINE DEO !!!
Asa sa ne ajute Dumnezeu sa se intample!

Comunicatul nr. 3/10.02.2012
SALVAŢI ROMÂNIA!
OPRIŢI VÂNZAREA CAPITALULUI NAŢIONAL!
Fraţi Români,
1. Scopul urmărit de Traian Băsescu şi camarila lui prin schimbarea guvernului este acela de a câştiga timp pentru a mai da un ultim „tun” financiar, înainte de a fi asvârliţi de la putere de către popor.
Ei vor să vândă străinilor şi ce a mai rămas din capitalul acumulat de poporul român prin imense eforturi şi privaţiuni.
Vor să vândă ca să aibă ce fura, pentru a se îmbogăţi, pentru a mitui electoratul, pentru a frauda alegerile, pentru a se menţine la putere. Cum au făcut şi până acum.
Până la sfârşitul anului 2012, ei vor să vândă ce a mai rămas din capitalul naţional, din resursele naturale ale ţării şi din sistemul energetic naţional: ROŞIA MONTANĂ, PETROM, TRANSELECTRICA, TRANSGAZ, ROMGAZ, NUCLEARO-ELECTRICA, HIDRO-ELECTRICA, OLTCHIM, ELECTRICA, ELECTRO-CENTRALE, TAROM, CFR MARFĂ şi altele.
2. În ultimii 22 de ani, România a fost jefuită de o avuţie egală cu uriaşa sumă de peste 1.500 de miliarde de euro.
Am adus la cunoştinţa poporului această cifră zguduitoare în mai multe studii publicate pe site-ul http://www.variantacojocaru.ro/, inclusiv în expunerea de motive la proiectul de lege cunoscut sub denumirea de LEGEA COJOCARU. Această cifră a fost confirmată, recent, şi de către miliardarul Ion Ţiriac, într-o emisiune de televiziune.
Cifra de 1.500 de miliarde de euro se compune din 300 de miliarde de euro, valoarea miilor de fabrici, uzine, hoteluri, bănci etc, construite din banii noştri, ai poporului român, în timpul regimului comunist, de care am fost deposedaţi, prin Legea 15/1990 (Legea Brucan) şi care au fost „privatizate”, adică vândute, pe nimic, străinilor, în cea mai mare parte, dar şi guvernanţilor şi camarilei acestora, plus peste 1.200 miliarde de euro profituri, realizate cu capitalul nostru, în ultimii 22 de ani, profituri care, în loc să intre în buzunarele şi conturile noastre, au intrat, şi continuă să intre, în buzunarele şi conturile celor care au devenit proprietari „privaţi” ai capitalului românilor, cea mai mare parte plecând în afara ţării.
3. Pe înţelesul tuturor, 1.500 miliarde de euro înseamnă peste 180 milioane de autoturisme DACIA LOGAN, fiecare cu o valoare de 8.000 de euro, sau peste 25 milioane de apartamente, fiecare cu o valoare de 60.000 de euro. Ţinând seama că suntem circa 6 milioane de familii româneşti, înseamnă că, în ultimii 22 de ani, fiecare familie de români a fost jefuită, în medie, de o valoare egală cu 30 de autoturisme DACIA LOGAN, sau 4 apartamente, fiecare cu o valoare de 60.000 de euro.
Altfel spus, dacă nu am fi fost furaţi, dacă nu ni s-ar fi vândut ţara, astăzi, fiecare familie de români ar fi avut în proprietate privată, în medie, o avere egală cu 30 de autoturisme DACIA LOGAN, sau 4 apartamente, fiecare cu o valoare de 60.000 de euro.
Cea mai mare parte a aceastei uriaşe avuţii, în loc să fie investită în capacităţi de producţie, în locuri de muncă, în România, a fost transformată în bunuri de lux, în vile, jeepuri, iahturi, sau transferată în conturile din străinătate ale celor care au devenit proprietari ai capitalului românesc, prin aşa-zisa „privatizare”.
Trecerea capitalului românesc în proprietatea străinilor este cauza reală, profundă, a sărăciei românilor, a tuturor neajunsurilor cu care se confruntă, astăzi, societatea românească.
4. În ultimii 3 ani, actualii guvernanţi ai ţării, ne-au spus că trebuie să se împrumute, deoarece, din cauza „crizei”, nu ar mai fi bani pentru salarii şi pensii.
Ne-au minţit.
În fiecare din aceşti 3 ani, veniturile bugetului au fost mult mai mari decât totalul salariilor, pensiilor şi ajutoarelor sociale.
S-au împrumutat, peste 40 miliarde de euro, nu pentru salarii şi pensii, ci pentru achiziţii de bunuri şi servicii, adică pentru a umfla conturile camarilei, ale „regilor” bordurilor, asfalturilor, telegondolelor etc.
Fraţi Români,
Stă în dreptul şi în puterea voastră să opriţi distrugerea ţării, să opriţi „privatizarea”, adică vânzarea pe nimic a ceea ce a mai rămas din industria naţională.
Economia României poate funcţiona foarte bine şi fără vânzarea pe nimic a capitalului naţional. Există bani, dar ei sunt „sifonaţi” în buzunarele şi conturile celor care au devenit proprietari ai capitalului românesc, prin „privatizare”. Acest „robinet” poate fi oprit, imediat, prin aplicarea Legii Cojocaru, adică prin instituirea controlului averilor acaparate în ultimii 22 de ani, confiscarea averilor dobândite ilicit şi impozitarea progresivă a marilor averi.
Stă în dreptul şi puterea voastră să salvaţi România, să organizaţi PROTESTE, în toate localităţile ţării, în care să cereţi, în condiţiile legii:
1. Oprirea tuturor acţiunilor de „privatizare”, de vânzare către străini a capitalului naţional.
2. Demisia preşedintelui Traian Băsescu.
3. Demisia Guvernului Ungureanu.
4. Organizarea de alegeri prezidenţiale şi parlamentare anticipate.
5. Desemnarea de către Parlament a unui guvern de tehnocraţi care să organizeze alegerile anticipate. Din acest guvern nu pot face parte persoane care au ocupat funcţii de conducere în statul român.
6. Adoptarea în regim de urgenţă a proiectului de lege privind construcţia economiei democratice.
Dr. Constantin Cojocaru
Preşedintele Partidului Poporului
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
koko-madrid (14 Februarie 2012, 03:14)
nenea,las-o dreacului de treaba....
nu esti capabil sa iti faci un sondaj sau o petitie in toate paginile din site-ul asta?Te bagi ca musca in ****** in alte petitii si sondaje care au cu totul alta directie decat erectiile lui DD?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
gheorghe stefan (1 Octombrie 2012, 21:14)
rationament gresit
Asta iarna cand animalele mureau de foame din cauza zapezii nu am vazut pe niciunul dintre ecologistii mari evoluati ai speciai umane, degraba urlatori si autointitulati mari protectori ai naturii, sa iasa din casa si sa faca ceva in privinta asta. Nu am intalnit pe niciunul dintre voi cand nametii erau cat casa sa mergeti sa hraniti salbaticiunile, nu am vazut pe niciunul dintre voi sa mearga in teren sa vada cum maidanezii pe care ii adorati devasteaza populatia de caprioare…. vreti interzicerea vanatorii dar habar nu aveti ca avem cea mai mare populatie de ursi si de cerbi din UE datorita vanatorilor… Ati scos vreodata vreun ban din buzunarul propriu pentru a construi hranitori, a achizitiona sare, cereale si altele pentru animale? Inainte de a cere interzicerea vanatorii faceti ceva concret pentru animale nu mai lalaiti aiurea ignorantilor….
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Popescu Veronica (16 Iunie 2012, 18:20)
Singurii care ar trebui sa aiba drept de port...
Singurii care ar trebui sa aiba drept de port arma sa fie doar politistii. Restul, nu!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mike (15 Octombrie 2016, 17:52)
Nu ati invatat nimic din istorie
pe bune ...ar fi mai bine sa arunci o privire in America si sa vezi cam ce fac polițiști americani acolo .... ...o populație neînarmată e o turma de oi la cheremul guvernului ......uitați-va în istorie ce sa întâmplat in China ,Rusia și in alte tari în care sistemele totalitare au dezarmat populația ....... si ca sa nu uitam ai noștri morți ... masacrul de la Ip nu mai era posibil daca romani noștri erau înarmat in fata hostililor unguri ...iar regimul de trista amintire poate ca nu reușea sa extermine întreaga elita culturala si politica a României .......vorbiți in necunoștință de cauza si semnați petiți aberante ........si apropo asa ca u aducere aminte de care trebuie sa tineti cont cand mai deschideți gura ....INFRACTORILOR PUTIN LE PASA DE LEGI IAR POLIȚIȘTI SUNT LA DOUA MINUTE ÎN SITUAȚIILE IN CARE VIATA DUMNEAVOASTRĂ DEPINDE DE O SECUNDA