Prima pagina » Petitii online » Schimbarea din functie CNCD a domnului Asztalos Csaba Ferenc

Petitie: "Schimbarea din functie CNCD a domnului Asztalos Csaba Ferenc"

Dupa cate stim CNCD e condusa de domnul Asztalos Csaba Ferenc.

Dupe meciul Steaua- CFR conducerea Stelei a arborat drapelul Romaniei, pe plasa portii Arenei Nationale, la un meci din campionatul Romaniei.

Imediat, Asztalos Csaba Ferenc a reactionat:

"Eu sunt si maghiar, dupa cum stiti. Am primit aceasta fotografie si pur si simplu nu inteleg foarte multe lucruri. Am inteles ca s-au luat masuri pentru a nu se scanda, ceea ce e foarte bine, daca oamenii stiu ca sunt monitorizati de UEFA. Cred ca aceste chestiuni smecheresti prin care incercam, nu strigam, dar facem alte gesturi, nu isi au locul. Daca oamenii nu au inteles ca aceste chestiuni sunt serioase, acesta este nivelul dansilor.

Eu nu as dori sa calific acest gest, sa ma antepronunt. S-ar putea sa primim o petitie sau nu. Dar, repet, domnul Mihai Stoica nu era la Steaua cand domnul Emerich Ienei, cetatean roman de etnie maghiara, castiga Cupa Campionilor Europeni. Si sa nu-i uitam pe Helmuth Duckadam sau Ladislau Boloni. Dar acesta este nivelul, este treaba lor. Dar, cu siguranta, aceste gesturi vor avea consecinte".

Eu nu vreau ca propriul CNCD sa ne interzica folosirea steagului in tara mea. La finalul curselor de atletism toti alearga infasurati in drapelul tari....sunt instigatori???

Declaratia cetateanului Roman Asztalos Csaba Ferenc o consider rasista si instigatoare. Ca si cetatean Roman ma simt lezat si indignat de declaratia defaimatoare adusa Poporului Roman.
VREAU SA FIE SCHIMBAT DIN FUNCTIE CU O PERSOANA CAPABILA SA CONDUCA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE SI NU INTERPRETARILOR PERSONALE!!!

10/10/2012

Destinatar: Guvernul Romaniei si CNCD