Prima pagina » Petitii online » C.F.R. - Inlocuirea vagoanelor "modernizate" supraetajate cu vagoane normale

Petitie: "C.F.R. - Inlocuirea vagoanelor "modernizate" supraetajate cu vagoane normale"

Semneaza aceasta petitie online si da-o mai departe daca esti de acord ca trenurile "modernizate" supraetajate sa fie rezervate numai transportului in regim Personal si nu celui Accelerat sau Rapid, cum se intampla acum.

Daca iti suna cunoscuta aceasta idee inseamna ca cel putin o data ai calatorit si tu intr-un vagon supraetajat. Probabil ca si tu ai fost atat de fericit cand ai ajuns la destinatie incat ai uitat de lipsa confortului din tren si ai mers mai departe. Suntem maestri in a merge mai departe, nu?

Prima data cand am calatorit cu un astfel de tren m-a izbit mirosul de urina atat de tare incat nici nu mi-am dat seama ca nu am unde sa imi pun bagajul. Ciudata treaba, nu ? Cum vine asta ? Nu ai unde sa-ti pui bagajul in tren ? Ei bine nu si in trenurile "modernizate" supraetajate. Pe langa asta, cateva ore de mers nu-s de ici de colo cand trebuie sa faci exercitii de contorsionare si gimnastica fortata printre concetateni si bagajele lor pentru a putea merge pana la toaleta si inapoi, sau pur si simplu pentru a sta pe locul tau. Inca o dovada a faptului ca aceste trenuri nu au fost concepute pentru statii lungi este lipsa locului pentru picioare, mai ales daca stai la geam.

Daca ar fi folosite pe rute scurte, cum le e de fapt rostul, afacerea asta n-ar fi rea deloc, dar sa le folosesti pentru transportul persoanelor pe rute lungi este bataie de joc la adresa tuturor romanilor si trebuie sa inceteze !

04/01/2009

Destinatar: C.F.R. Calatori