Prima pagina » Petitii online » Spuneti nu desfiintarii agentiilor postale din Insula Mare a Brailei !!!

Petitie: "Spuneti nu desfiintarii agentiilor postale din Insula Mare a Brailei !!!"

Centrul Regional Reţea Poştală Constanţa, în componenţa căruia se află şase judeţe – Constanţa, Brăila, Galaţi, Buzău, Tulcea şi Vrancea – intră, şi el, în procesul de restructurare comandat de Ministerul Comunicaţiilor în acord cu FMI. Ca atare, în perioada următoare, Centrul regional va transforma un număr de 50 de ghişee poştale provenite din zona rurală în agenţii. Dacă ghişeele funcţionau cu doi oameni, agenţiile vor derula activitatea cu un singur salariat. Aceasta înseamnă că vor fi desfiinţate din cadrul Centrului Regional Reţea Poştală Constanţa 40 de posturi.

Spre exemplu,in judetul Braila, in Insula Mare a Brailei, la Frecatei exista un poştaş şi la Titcov altul, iar acum o singură persoană va trebui să se ocupe de ambele zone, care sînt foarte întinse” iar distanta dintre ele este de 15 Km.Credeti ca se poate face fata ????

Din birou este foarte simplu de dat ordin, dar sa mearga pe teren cei care au vrut desfiintarea acestor agentii sa vada cum se face munca de teren la posta.

18/03/2012

Destinatar: Guvernul Romaniei,Parlamentul Romaniei,Presedintia Romaniei,MINISTERUL COMUNICATIILOR