Prima pagina » Petitii online » Restituirea contravalorii biletelor CFR pentru calatoriile cu intarziere mai mare de 20% din timpul oficial al...

Petitie: "Restituirea contravalorii biletelor CFR pentru calatoriile cu intarziere mai mare de 20% din timpul oficial al calatoriei"

AVEM NEVOIE DE O SCHIMBARE in procedura de functionare a SNTFC CFR Calatori S.A. astfel incat conravaloarea biletelor pentru calatoriile CFR cu o intarziere neanuntata mai mare de 20% din timpul oficial al acestora sa fie restituita in staiile CFR.

IMPERATIV NECESAR este, de asemenea, simplificarea procedurii in care CLIENTII NEMULTUMITI POT FACE RECLAMATII si in care acestia pot solicita rambursarea contravalorii biletelor intrucat procedura curenta, foarte complicata si lipsita de realism si optimism, face ca multi clienti sa renunte la acest drept.

ESTE INADMISIBIL ca in 2012, la o COMPANIE NATIONALA in Romania, tara membra UE:
-sa nu ti se dea un numar de inregistrare pentru o reclamatie facuta IN SCRIS
-sa trebuiasca sa treci printr-un proces foarte lung si anevoios pentru restituirea banilor cheltuiti pe UN SERVICIU CE NU INDEPLINESTE CONDITIILE PREZENTATE IN MOMENTUL CUMPARARII
-angajatii acesteia sa fie NEPOLITICOSI, AROGANTI SI LIPSITI DE PROFESIONALISM in relatia cu clientii

BILETUL DE CALATORIE contine toate detaliile serviciului pentru care o persoana plateste. In cazul in care acestea nu sunt respectate (din motive neimputabile clientului si sau fenomenelor naturale imprevizibile), LEGISLATIA ROMANA SI EUROPEANA in vigoare PREVEDE RESTITUIREA CONTRAVALORII acestui serviciu. Este timpul ca Guvernul Romaniei sa vina in sprijinul clientilor nemultumiti.

"SUNTEM CETATENI EUROPENI SI AVEM DREPTURI" este sloganul unei campanii recente sprijinite de Guvernul Romaniei - Aceasta schimbare ar trebui sa inceapa de acolo; cu institutiile statului, societatile nationale si functionarii publici!!!

TE ROG SEMNEAZA ACEASTA PETITIE DACA ESTI SI TU UN CLIENT CFR NEMULTUMIT, DACA SI TU VREI SA TI SE RESPECTE DREPTURILE, DACA SI TU VREI SA SCAPAM DE BIROCRATIE SAU PUR SI SIMPLU DACA SI TU VREI O SCHIMBARE IN BINE IN TARA NOASTRA!

05/09/2012

Autor:
Destinatar: SNTFC CFR Calatori S.A. si Ministerului Transporturilor si Infrastructurii