Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi, condus de remarcabilul chirurg Grigore TINICA, se afla intr-un mare i...
image

Petitie: "Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi, condus de remarcabilul chirurg Grigore TINICA, se afla intr-un mare impas"

Facebook share

Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi , condus de remarcabilul chirurg - profesor doctor Grigore TINICA şi in care activeaza un colectiv de mari profesionisti în domeniu, se afla intr-un mare impas .

“De ce institutul nostru a intrat in vizorul DNA-ului? Incerc sa raspund la aceasta intrebare. Imi vin in minte mai multe situatii. Iar ma intorc la perioada anilor 40/50 cand toata elita fostelor tari socialiste a fost nimicita intr-o forma sau alta, altii dusi la canal, altii dusi in Siberia, altii impuscati, altii intemnitati in temnitele securitatii ca sa fac loc celorlalti care au venit ulterior si ne-au condus cu succes pana in 1989.

Pe de alta parte, acum banul este la putere si in medicina romaneasca cu tentinta spre privatizare exista foarte multe interese probabil in acest domeniu. Cei vreo 7/8 miliarde euro care se invart in domeniul medical romanesc, le fac cu ochiul unora din tara, dar mai ales de peste hotare si se incearca la fel cum s-a reusit de fapt cu intreprinderile industriale romanesti, cu bancile, cu telecomunicatiile si cu alte zone, cu resursele naturale ale Romaniei si cu alte domenii.

A ajuns randul domeniului medical si atunci spitalele de varf cum este Institutul de Boli Cardiovasculare vor sa fie puse pe butuci si ulterior sa fie privatizate. Vrea sa se arate probabil ca ele sunt ineficiente. Vreau sa remarc ca Institutul de Boli Cardiovasculare, pornind de la institutie anomima la sfarsitul anilor 90 a ajuns la aceasta etapa sa fie una dintre cele mai stimate institutii din regiunea Moldovei, in Romania si chiar in strainatate data fiind performanta acestei institutii si rezultatele pe care le obtinem.”
Sursa agendadeiasi.ro

Profesionalismul de inalta clasa in domeniul chirurgiei cardiovasculare ( si nu numai ) recunoscut in intreaga tara dar si in afara ei, manifestat de acest colectiv, a salvat mii de vieti omenesti (de la copii pana la oameni cu vârstă înaintată) din toate păturile sociale , dar cu toţii aflati in aceiaşi suferinta.

CETĂŢENII ROMANIEI AU NEVOIE IN CONTINUARE DE PERFORMANTA ACESTOR SPECIALISTI , pentru ca vietile lor si ale copiilor lor sa fie in siguranta .
SUSTINETI Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi prin votul vostru , prin comentarii , pareri si aprecieri .

Toti cei care ati beneficiat de serviciile Institutului de Boli Cardiovasculare Iasi , , dar si ceilalti cetateni carora va pasa ,nu ramaneti indiferenti ! A venit momentul sa ne manifestam sustinerea ca activitatea acestui Institut de prestigiu sa continuie netulburata !

Transmite tuturor prietenilor care nu sunt indiferenti fata de sanatatea si viata lor !

14/04/2012

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Ministerul Sanatatii , Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =