Prima pagina » Petitii online » Redenumirea statiei Timpuri Noi in memoria victimelor Colectiv

Petitie: "Redenumirea statiei Timpuri Noi in memoria victimelor Colectiv"

Cuvintele sunt de prisos. Trebuie sa facem ceva sa nu uitam acest moment niciodata. Nu e nevoie de statui, dar putem face ceva mai simplu si mai eficient in memoria acestor oameni minunati pe care i-am pierdut. Asadar, propun ideea ca statia de metrou Timpuri Noi, aflata foarte aproape de clubul Colectiv, sa isi schimbe numele in memoria lor. Alaturi de o noua denumire, propun ca pentru fiecare victima sa existe o stea in interiorul statiei. In acest moment sunt 41 de victime si sper din tot sufletul ca numarul sa nu mai creasca. O varianta poate sa fie "30 octombrie" sau "Colectiv", insa pot sa fie nenumarate alte variane mai bune. Nu costa mult, se poate face repede si zilnic, zeci de mii de oameni isi vor aminti de acest moment care ne-a schimbat ca popor si nu vor uita ce si-au promis majoritatea : sa schimbe ceva. Multumesc anticipat semnatarilor, oamenilor care se vor implica in demersul acesta. Aveti grija de voi si de cei din jur, Adrian

08/11/2015

Autor: Adrian Taculescu