Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Stop violentei
image

Petitie: "Stop violentei"

Facebook share

Spunei stop violentei, nu accepta o palma pentru ca va veni si a doua. Nu accepta ca copii tai sa vada aceste lucruri pentru a lua ca model comporatamentul in familie.
Nu accepta violenta verbala, fizica sau de orce natura ar fi ea asupra ta ca femeie si nici asupra copiilor tai. Nu esti sigura pe aceasta lume pentru ca exista o lege. Chiar daca nu e o lege buna si nu se aplica asa cum trebuie schimbarea vine de la noi femeile. Suntem femei si mame in acelas timp si avem dreptu sa ne aparam atat pe noi cat si pe copii nostri. NU trebuie sa acceptam ca copii nostri sa aibe o copilarie nefericita in care vad parinti nefericiti care se cearta sau cand unu dintre ei este lovit. Oricat de greu ar fi trebuie sa spunem stop violentei fiecare inceput e greu. Dar intodeauna copii sunt motivul pentru care trebuie sa luptam sa le oferim o viata frumoasa.
Nu stati de dragul copiilor pentru ca ei sunt cei care au de suferit cel mai mult pentru ca traiesc intr-o famile nefericita. Mai bine iesi dintr-o relatie care e toxica atat pentru tine ca femeie si mama cat si pentru copii. Ofera copiilor tai o familie fericita asa cum merita orce copil si spunei stop violentei de orce natura ar fi ea.

Semnati aceasta petitie si haideti sa luptam impotriva violentei orcat de grea ar fi aceasta lupta trebuie sa o castigam. Prin aceasta petitie putem ajuta pe acele femei care accepta asa ceva si poate intr-un final se poate schimba legea. Iar noi femeile impreuna cu copii nostri vom putea fi protejati asa cum trebuie intr-o tara civilizata.

08/03/2018

Autor: Any
Categorie: .
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =