Prima pagina » Petitii online » Manifest impotriva regulilor absurde ale pocaitilor

Petitie: "Manifest impotriva regulilor absurde ale pocaitilor"

Doresc prin acest manifest sa atrag atentia celor de la Pocaiti , asupra regulilor absurde pe care le au.
1. Interzicerea dansului la o nunta / petrecere - este o absurditate sa interzici asa ceva , daca o persoana vrea sa danseze , care e problema voastra?
2. Interzicerea consumului de bauturi alcoolice - este o alta absurditate . Fiecare persoana decide ce vrea sa faca sau nu. Nu ii puteti interzice ceva. Pe vremuri poate ca era normala acesta regula , dar acum nu mai are sens
3. Doar cei botezati sa ia parte la " Cina" si doar odata pe luna - este o alta absurditate deoarece nu puteti impune ceva unei persoane si nu se poate ca o persoana care nu e boteaza in cultul dvs. , sa nu iei cina , la ortodoxi este in fiecare duminica si se da la toata lumea nafura indiferent de cultul respectivei persoane
4. Recomandarea de a fi insurat/maritata cu unul sau una tot poacit(a) - alta absurditate , ganditi-va ca nu toata lumea gandeste asa , unii considera ca poacitii sunt batuti in cap
5. Diferentierea dintre pocaiti si " lumea " - este o alta absurditate , pentru ca toti suntem oameni , un singur Dumnezeu exista si asa ca nu are rost aceasta diferentiere
Cu cat sunteti mai restrictivi , cu atat veti avea parte de unii care vor incalca acele reguli , cu unii care se vor razbuna cu varf si indesat .

20/05/2014

Autor: Selegean Sergiu