Prima pagina » Petitii online » Pentru plecarea lui Gigi Becali de la F.C. Steaua Bucuresti

Petitie: "Pentru plecarea lui Gigi Becali de la F.C. Steaua Bucuresti"

Gigi Becali ar trebui sa scoata la vanzare clubul Steaua din cauza distrugerii istoriei si umilirea fostelor glorii ale Stelei si a tuturor persoanelor care pentru un moment indraznesc sa aiba o parere diferita fata de parerea lui, aceste fapte ramanand pe blazonul Stelei in istorie.
Pentru murdarirea numelui Steaua prin implicarea echipei in jocuri de culise de orice fel (premierea echipelor care joaca impotriva adversarilor la titlu) singurul scop al dansului fiind publicitatea.
Ar fi multe de spus despre comportamentul si gesturile domnului Becali din ultimii ani, dar fiecare le stie pentru ca suntem bombardati zilnic pe toate posturile TV cu stiri cu si despre dansul.
Tinand cont ca Gigi Becali a afirmat in nenumarate randuri ca daca 51% din suporteri Stelei ii cer sa plece el pleaca putem sa incercam sa facem ceva.
Va rog sa luati in considerare ca si daca, din lipsa de fonduri echipa s-ar putea sa aiba probleme financiare, sunt multi stelisti cu bani care ar investi la cea mai iubita echipa de football din Romania!

Aceasta petitie poate fi semnata si de suporterii echipelor adverse pentru ca prin plecarea lui Becali ar fi un pas mare spre curatirea footballului si, cel mai importand pentru ei, plecare lui Gigi Becali ar slabi pe moment Steaua si le-ar ramane lor toate parghiile pentru castigarea campionatului cativa ani fara presiunea Stelei.
De asemenea poate fi semnata de oamenii care nu sunt pasionati de football si s-au saturat sa vada toata ziua stiri cu si despre Gigi Becali.
Pentru tot ce ati facut bun pentru Steaua si pentru football-ul romanesc va multumesc dar consider ca aportul negativ al comportamentului dumneavoastra in footballul romanesc in general si la Steaua in special inclina balanta spre plecarea dumneavoastra.
Va multumesc anticipat pentru decizia de a vinde Steaua,
cu respect Cripty.

11/07/2008