Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Deblocați strada 31 August 1989!
image

Petitie: "Deblocați strada 31 August 1989!"

Facebook share

Stimată Conducere a Primăriei Chișinău,
Stimate Prim-ministru,

Noi, locuitorii mun. Chișinău, suntem profund indignați și nemulțumiți de traficul infernal creat în centrul orașului din cauza blocării străzii 31 August 1989 în perimetrul dintre străzile Bănulescu Bodoni și Pușkin.

Din momentul blocării acelei porțiuni de stradă, circulația în centrul orașului a devenit insuportabilă, atât pentru transportul public, cât și pentru transportul privat. Ideea de a face iarmarocul de Crăciun în acea locație a fost una neinspirată și fără o analiză prealabilă.

Același iarmaroc putea fi organizat în Piața Marii Adunări Naționale, ca și în fiecare an, locație unde este suficient spațiu și nu încurcă circulația transportului.

Stimați factori de decizie, chișinăunenii nu suferă din cauza inexistenței/existenței bradului, ci din cauza traficului ca urmare a deciziilor pripite ale Guvernului și Primăriei!

Urmare a celor scrise anterior, solicităm deblocarea străzii 31 August 1989 prin mutarea iarmarocului de Crăciun în PMAN, cu scopul fluidizării traficului din centrul orașului.

20/12/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: primaria@pmc.md, petitii@gov.md
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =