Prima pagina » Petitii online » Petiție împotriva neadoptaării Legii Falimentului Personal

Petitie: "Petiție împotriva neadoptaării Legii Falimentului Personal"

În absenţa acestei legi, băncile din România continuă să se autoprotejeze excesiv, iar românii nu beneficiază de niciun fel de protectie, ca în orice stat cilivizat. Când ajung în situaţii limită, românii sunt, pur și simplu, distrusi pe viață financiar, fără a li se mai da o a doua șansa la viață: li se confiscă garanțiile apoi sunt privați financiar pe restul vieții, cu propriri pe venituri. Unde sunt politicile sociale de stânga?
State occidentale, precum: Marea Britanie, SUA, Franţa, Germania sau Japonia dar şi în state din fostul bloc comunist precum Polonia, Cehia sau Ungaria există și este perfect funcțională Legea Falimentului Personal. La noi nu. Dece, oare?
Cetățeanul sau întreprinzătorul român nu este protejat, pur și simplu, pentru că anumite grupuri de interese reușesc să amâne la nesfârșit votarea acestei legi.

Tocmai din aceste motive, vă rugăm să

VOTAȚI pentru ADOPTAREA LEGII FALIMENTULUI PERSONAL!

"În timp ce anul trecut 30 de mii de firme intrau în insolvenţă, afectând peste 60 de mii de locuri de muncă, la începtul lui 2014, 700 de mii de români aveau întârzieri la credite mai mari de 30 de zile. Dar spre deosebire de alte ţări, în lipsa unei legi a falimentului personal, românii nu beneficiază însă de niciun fel de protecţie atunci când ajung în situaţii limită. Iar o lege a insolvenţei persoanelor fizice întârzie din 2010."

VOTAȚI pentru ADOPTAREA LEGII FALIMENTULUI PERSONAL !

21/03/2014

Destinatar: GUVERNUL ROMÂNIEI