Prima pagina » Petitii online » Romanie, accepti un condamnat penal in functia de prim-ministru?!

Petitie: "Romanie, accepti un condamnat penal in functia de prim-ministru?!"

Evenimentele recente ale scenei politice romanesti ne-au demonstrat inca o data slabiciunea poporului roman, naivitatea. Pana acum in Romania coruptia a invins onestitatea, prostimea a invins intelectualitatea (pe principiul unde-s multi puterea creste) iar nesimtirea a invins bunul simt.

Acum, ni se pregateste o noua lovitura din categoria celor de mai sus, si anume: un condamnat penal se vrea in functia de prim-ministru! Liviu Dragnea, acuzat, judecat si condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul "Referendumul", va fi propus de PSD pentru functia de prim-ministru.
Atentie! LEGEA nr. 90 din 26 martie 2001 (*actualizată*) privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor , articolul 2, spune urmatoarele:

Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară, se bucură de exerciţiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale şi nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare.

Pai ce faceti dragi membri ai partidului PSD, incalcati legea?!

Romanie, PSD-ul te obliga sa fii condusa de un infractor! Tu ce faci, accepti aceasta umilinta? EU NU!

Semneaza si tu aceasta petitie daca nu esti de accord ca Liviu Dragnea sa fie propus/ exercite functia de prim-ministru al Romaniei!

14/12/2016

Destinatar: Guvernul Romaniei