Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petiţie pentru reintroducerea afişării grilelor cu variante de răspunsuri în cadrul Universităţii Spiru...
image

Petitie: "Petiţie pentru reintroducerea afişării grilelor cu variante de răspunsuri în cadrul Universităţii Spiru Haret"

Facebook share

Domnule Preşedinte,

Noi, studenţii din cadrul Universităţii Spiru Haret, ne declarăm profund dezamagiţi de tratamentul discriminatoriu la care suntem supuşi prin întreruperea ciclului de afişare a grilelor cu variante de răspunsuri şi contestăm această decizie.

Inechitatea rezultă din faptul că nu se respectă o norma generală de dificultate a examenelor, dificultatea variând foarte mult de la o sesiune la alta prin deciderea afişării sau nu a grilelor cu variante de răspunsuri. Ambele variante sunt sustenabile numai în cazul în care se aplică constant, pentru a conferi cu adevărat egalitate de tratament şi şanse, principiu care trebuie sa guverneze orice fel de examen, altfel această decizie prejudiciază actualii studenti care au o şansă în minus faţă de aceia care sunt deja licenţiaţi.

Aceste grile au constituit un imbold şi o trăsătură definitorie care au stat la baza urmării cursurilor în cadrul Universităţii Spiru Haret pentru mulţi studenţi care acum se simt înşelaţi şi nevoiţi, probabil, să abandoneze din cauza timpului pe care majoritatea dintre noi nu îl avem fiind împărţiţi între serviciu, întreţinerea familiei şi continuarea facultăţii.

În concluzie, noi, studenţii din cadrul Universităţii Spiru Haret, vă solicităm, domnule Preşedinte să se revină la afişarea grilelor cu variante de răspunsuri.

Pentru conformitate ataşăm semnăturile noastre:

14/12/2008

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Preşedintelui şi Senatului Universităţii Spiru Haret
Categorie: Educatie, invatamant.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Petitia noastra a fost depusa si inregistrata la secretariatul USH Bucuresti 15/01/2009
Dragii mei colegi, am vorbit cu colega noastra de la fb, anul 2 bucuresti, Oana Raducan si mi-a confirmat ca a depus la secretariatul USH petitia noastra inregistrata cu nr. 01. din 08.01.2008. Pentru mai multe detalii, va rog sa intrati pe forumul studentilor Universitatii Spiru Haret la cafenea in cadrul rubricii "diverse" unde am postat inregistrarea depusa de Oana. Doresc sa va informez ca intreaga conducere a USH a luat act si de e-mail-ul pe care l-am remis in 04.01.2008. Sa nu ne lasam invinsi si sa luptam pentru dreptul nostru petitionar. Nu cred ca cerem mult. Sper ca intreaga conducere a ush sa se solidarizeze cu noi si sa revina asupra regulamentului nr. 3096 aprobat de dansii in sedinta din 28.11.2008; de acum inainte depinde numai de noi si anume sa nu ne lasam si sa ne solidarizam pana la capat indiferent ce s-ar intampla, fiindca numai uniti vom reusi in toate. Va doresc multa bafta!!!
In continuare asteptam un raspuns oficial din partea conducerii USH Bucuresti.
Verbiceanu V. Lucian

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =