Prima pagina » Petitii online » Protest impotriva tolerarii fraudelor, cerem sa ne fie respectate drepturile consumatorului produdului de dive...

Petitie: "Protest impotriva tolerarii fraudelor, cerem sa ne fie respectate drepturile consumatorului produdului de divertisment online www.conquiztador.ro"

PROTV, gandeste liber!

Prin prezenta protestam impotriva administratorilor site-ului www.conquiztador.ro pentru ca nu au luat nici o masura pana acuma referitor la interzicerea jucatorilor care folosesc programe robot, ignorand toate reclamatiile jucatorilor.
Site-ul Conquiztador ne invita sa jucam pentru a castiga galbeni virtuali, galbeni pe care putem sa-i achizitionam si contra cost de pe site (prin retelele Cosmote, Orange, Vodafone) iar
Codul ConQUIZtador de Etică sau pe scurt CCE spune la capitolul “Licitaţie”:
- La licitaţie poţi participa cu galbenii câştigaţi în joc.

Pe de o parte site-ul vinde acesti galbeni virtuali sau ne spune ca putem sa ii castigam daca jucam, iar pe de alta parte favorizeaza existenta jucatorilor care folosesc programe robot pentru a castiga in locul nostru si a ne lua acesti galbeni inapoi.
Un calcul aproximativ spune asa: pentru o simpla carte pentru care vrem sa licitam avem nevoie in jur de 825.000 de galben i(sau 8.25 euro fara tva), asta se traduce in jocuri jucate si castigate aproximativ 750 ceea ce inseamna cam 125 ore de joc incontinuu pe site-ul conquiztador.
Cei care nu vor sa cumpere galbenii virtuali cu bani reali consuma din timpul lor pentru a juca/completa quizuri de intrare/ si a castiga acesti galbeni si fac acest lucru fara sa isi dea seama ca nu au cum sa castige impotriva acestor programe robot, fiind mintiti chiar de regulamentul acestui site, de placerea jocului care se presupune ca ar trebui sa existe in conditii de competitie justa nici nu se mai poate vorbi.
Sub aceasta forma suntem atrasi prin diverse reclame/publicitate sa intram pe www.conquiztador.ro, siteul fiind castigat prin faptul ca ne petrecem timp jucand degeaba, din clicurile noastre pe bannerele de publicitate sau reclama, ConQUIZtador fiind situat in www.trafic.ro pe locul 11 la categoria Divertisment.
Au fost organizate concursuri cu premii atragatoare ( I pod, Iphone si vacante) care au avut drept rezultat aproximativ 24.611 inscrieri, platite cu galbeni virtuali.
Administratori, pentru ce ne induceti in eroare daca stiti ca aceste concursuri vor fi castigate doar de catre cei care folosesc programe robot? De ce nu afisati undeva ca pentru a castiga un IPOD trebuie mai intai sa ne cumparam un program de fraudare altfel fiind inutil sa participam?
Pentru ce nu aveti nici cea mai mica bunavointa sa raspundeti macar sesizarilor referitoare la acesti jucatori care folosesc programe robot si implicit vor castiga in locul nostru, al jucatorilor de buna credinta? Ne faceti sa credem ca aveti un interes in a ignora acesti trisori, pentru ca si fara protectia siteului, chiar manual daca ii eliminati studiind putin dovezile si fisele jucatorilor din topuri, ati putea sa reduceti din ei stergandu-le conturile cu care se mandresc atata.
Administratori, DE CE NU RESPECTATI Codul ConQUIZtador de Etică pe care il aveti afisat, pentru ca in acest moment VOI sunteti cei care il incalca grav.

In regulamenul site-ului Conquiztador scrie foarte clar la capitolele:
“Joc de cucerire/Blitzkrieg”
-Folosirea roboţilor pentru fraudarea rezultatelor din joc se sancţionează prin dezactivarea/ştergea contului, fără alte explicaţii.
“Competiţia”
-Nu este permisă utilizarea programelor ajutătoare.
“Alte reguli”
- E interzis trişatul
-Se considera daune de etică: - un jucător care nu joacă cinstit, facând astfel imposibilă dezvoltarea altor jucători;
Încălcarea gravă a regulamentului C.C.E, duce la excluderea de pe site.

Desi regulamenul spune acest lucru, administratorii acestui site nu fac nimic in legatura cu securizarea minima a acestuia, nu au raspuns in nici un fel la sesizarile jucatorilor in legatura cu cei care folosesc programele robot, nu au facut nimic pentru a opri persoanele care fraudeaza jocul ba chiar le tolereaza interzicand prin vocea moderatorilor dreptul la libera exprimare pe chatul principal sau pe forumul Conquiztador, forum care prevede teme in care se poate integra si o forma de protest civilizata.
Deci in afara de faptul ca suntem furati si mintiti ni se interzice sub orice forma sa ne exprimam liber si civilizat parerile referitor la aceste hotii ceea ce este la fel de grav sau poate si mai grav decat hotia in sine si nu se pliaza pe imaginea PROTV de a gandi liber.

Au mai fost organizate proteste pe site din partea noastra consumatorii acestui produs de divertisment online www.conquiztador.ro insa fara nici cel mai mic rezultat sau raspuns oficial din partea administratorilor. Singurul rezultat a fost pedepsirea celor care au avut curajul sa spuna adevarul.

Problema acestor jucatori care fraudeaza jocul exista mai demult insa acuma fenomenul a luat o amploare de neimaginat si modul in care acestia procedeaza este fatis, fara a se ascunde, ceea ce-i face foarte usor de reperat; daca administratorii ar avea cea mai mica bunavointa ar face ceea ce ne promit moderatorii cand ne indruma sa trimitem mailurile cu reclamatii la administrator:
Ei stiu foarte bine ca NU se fac astfel de verificari drept dovada fiind faptul ca jucatorii reclamati joaca in continuare fara nici o problema devenind astfel din ce in ce mai multi.

Daca faceti bani prin intermediul nostru, respectati-ne drepturile!

In calitate de consumatori ai produsului virtual www.conquiztador.ro avem acest drept de a cere administratorilor sa respecte CCE si sa ia masuri impotriva jucatorilor care folosesc programe robot astfel:

1. Securizarea site-ului
2. Depistarea si stergerea conturilor acestor jucatori fraudulosi.
3.Afisarea subiectului pe forum ca sa putem vedea si noi intentiile/progresele/problemele administratorilor in legatura cu aceasta problema si modalitatea clara si reala in care am putea si noi sa ajutam in acest sens.

Somam administratorii sa ne raspunda in termen de o saptamana!

Daca sunteti un consumator al produsului de divertisment online ConQUIZtador si considerati ca va sunt incalcate drepturile, va invitam sa fiti alaturi de noi si semnati aceasta petitie online.

10/03/2012

Destinatar: Pro TV SA, parte din trustul Media Pro SA, detinator al drepturilor jocului online ConQUIZtador - www.conquiztador.ro
Categorie: Internet.