Prima pagina » Petitii online » Privatizare Metrorex, RATB

Petitie: "Privatizare Metrorex, RATB"

Un sistem de transport public privat in Bucuresti ar fi de o mie de ori mai modern, rapid, fiabil, confortabil. Ar fi competie in acest domeniu, s-ar chinui cineva pentru confortul nostru, ar fi mai multe autovehicule confortabile in trafic si ar scadea numarul oamenilor care pur si simplu ies tot timpul cu masina din casa din cauza ca vor sa evite inconvenientele date de transportul in comun. (vezi orase straine ca Berlin de exemplu) - unde situatia traficului e nemaipomenita. Ar fi un pic mai scump probabil dar poate am ajunge si noi in situatii civilizate de genul sa avem transport in comun noaptea? Scaune tapitate, vehicule..
Deci lasati deoparte toate pilele si motivele care fac privatizarea acestor sisteme imposibila si ganditi-va la toate beneficiile! Totusi Bucuresti e capitala europeana si este de-a dreptul un oras in care ti-e sila sa te deplasezi, sa calatoresti sau sa vrei sa locuiesti pe termen lung.

19/07/2010

Destinatar: Guvernul Romaniei