Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Semnaturi "Salvati Institutul Cantacuzino", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/59 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 .. 59
Nume Varsta Sex Oras, Tara Data
1. Beatrice Schaffhauser 53 f Brasov,Romania 22/04/2010 20:14
2. DRAGOS CIOCOIU 37 m BUCURESTI 23/04/2010 09:02
»»
Se pare ca s-au dat foarte multi bani ca Institutul Cantacuzino sa iasa de pe piata. Interesele financiare ale MARLANILOR producatori de medicamente sunt imense. Bineinteles ca nu e singurul caz de acest gen, dar se pare ca eMIL bOC vrea sa ia o spaga grasa de aici. ATENTIE ROMANI CA IAR VI SE PREGATESTE CEVA
Raspunde     Recomanda:
3. Ioan Vasiliu 60 m Brasov 23/04/2010 09:18
4. ENACHE MIHAELA 28 f NAVODARI ROMANIA 23/04/2010 14:30
5. lica Romania, stat membru U.E. 24/04/2010 00:21
»»
ASASINUL DECLARAT AL INSTITUTULUI CANTACUZINO.
Acesta urmeaza un plan prestabilit al concernelor Pharma, iar statul roman nu se poate opune. Milioane de euro pentru terorizarea populatiei. DNA a interzis anchetarea porcinei. Virusul HIV, “sponsorizat” de o loja masonica din Romania . Academia Medicala este Fratia doctorilor si politicienilor masoni. Incet-incet se dezleaga itele si aflam motivul principal pentru care Adrian Streinu Cercel terorizeaza populatia cu informatii false legate de tot felul de pandemii, cum ar fi acum aceasta gripa porcina. Agentia de Investigatii Media a dezvaluit in numeroase randuri legaturile lui Cercel cu marile concerne Pharma, in urma carora secretatul de stat a intrat in posesia unei averi uluitoare fata de veniturile declarate, ajungand sa poarte pantofi din piele de sarpe de 6.000 de euro bucata. Tot AIM a demontat legaturile lui Cercel cu sferele masonice, cele care controleaza indrustria farmaceutica si cele care, conform adeptilor Teoriei Conspiratiei, urmeaza sa decimeze populatia planetei prin tot soiul de vaccinuri sau prin teribilul “Codex Alimentarius”.
In privinta vaccinurilor, Cercel a isterizat populatia inca de pe vremea SIDA. Cand a facut licitatii trucate pentru tratamentul bolnavilor, declarand un numar dublu fata de cei infestati in real, ajungand sa manipuleze sute de milioane de euro. Dosarul a ajuns la DNA, dar Cercel n-a patit nimic. A urmat gripa aviara si scandalul Tamiflu. Din nou dosarul a ajuns la DNA, s-a dovedit ca in Romania n-a fost vorba de aviara, dar cercel a ramas pe pozitii. Au urmat afacerile HPV si Ah1N1. Acum, DNA a dorit sa se autosesizeze, dar Daniel Morar a interzis ancheta.
Streinu e adanc infiltrat in centrele masonice internationale. Este membru al Clubului International al Diplomatilor, unde au loc frecvent intalniri masonice. Exista si alte legaturi demonstrate. Revista “Necenzurat” a intrat in posesia unei dezvaluiri uluitoare pe care o prezentam in aceasta pagina. Cu toate aceste dovezi ce curg pe banda rulanta in media, Traian Basescu s-a marginit doar sa spuna: “Cercel pravaleste Apocalipsa peste romani!”, iar DNA sa taca.
Adrian Streinu Cercel a comis ilegalitati in domeniul organizarii si desfasurarii de licitatii in programul anti-SIDA si a fost pus sub urmarire penala de catre Directia Nationala Anticoruptie, fiind invinuit intr-un dosar referitor la licitatiile pentru achizitionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de catre Ministerul Justitiei. Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Michael Guest, a facut in perioada mandatului sau urmatoarea declaratie in legatura cu programul coordonat de dr. Streinu-Cercel in domeniul HIV/SIDA: „Costul tratamentului anti-SIDA din Romania este crescut in mod artificial, iar banii alimenteaza coruptia institutionalizata.”
Guvernul s-a schimbat, dar Adrian Streinu-Cercel a ramas seful programului respectiv, cu un buget la dispozitie de 1038,5 miliarde de lei. Posesor al unei averi considerabile si al pozitiei de judecator de piata in afacerea medicamentelor antiretrovirale, profesorul Adrian Streinu-Cercel a devenit, intr-un mod bizar, de neatins. Membru al Adunarii Generale a Academiei de Stiinte Medicale, care a ajuns sub control masonic, fapt dezvaluit de catre ziarul “Romania libera” in articolul „Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni”, Adrian Streinu Cercel este si un adept infocat al vaccinarii obligatorii a fetitelor de 9 ani impotriva cancerului de col uterin si recent al vaccinarii obligatorii impotriva virusului AH1N1.
„Prin natura meseriei mele am participat de-a lungul anilor la multe evenimente si conferinte pe tematica sanatatii, a bolilor infectioase in general, incluzand aici si tematica HIV/SIDA. Printre acestea s-a numarat in mai multe ocazii si „Ziua mondiala SIDA” sau mai corect spus „Ziua mondiala de lupta impotriva SIDA”, ce este marcata la nivel international pe 1 decembrie. Suprapunerea in Romania cu Sarbatoarea Nationala a facut de cele mai multe ori ca evenimentul sa fie mereu eclipsat, iar relatarile din presa sa fie relativ firave. Acesta a fost si cazul discretului eveniment organizat in anul 1999 de catre Comisia Nationala de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii, intr-un cadru aristocratic oferit de palatul Elisabeta si dupa cum vom vedea, cu o participare extrem de neobisnuita pentru un domeniu specializat cum este cel al SIDA.
Ciudateniile evenimentului au inceput inca de la primirea in palat. Comitetul de primire verifica amabil dar foarte strict, pe baza de buletin, daca identitatea celor sositi corespundea cu lista de invitati, lucru neobisnuit pentru un eveniment public si nemaiintalnit pana atunci la o alta manifestare de acest gen. In plus invitatii erau rugati sa isi aleaga singuri una dintre mapele cu documente oferite de catre organizator, care erau de trei tipuri: cu coperti rosii, portocalii si verzi. Chiar daca vreun invitat solicita sa i se inmaneze o mapa de nu conteaza ce culoare, era rugat ferm sa isi aleaga singur una.
Mi-am pus pe buna dreptate intrebarea daca strania cerinta a organizatorilor ascundea un primitiv test psihologic al culorilor, avand in vedere ca mapele aveau toate acelasi continut indiferent de colorit. Sau poate era vorba de cu totul alt substrat in aceasta neobisnuita cerinta? Oricum impresia creata a fost foarte ciudata. Tot la intrare, un domn imbracat elegant intampina persoanele sosite strangandu-le mana intr-un mod neortodox, presand cu indexul intre doua dintre falangele mainii interlocutorului, gest care ulterior am aflat ca este un semn masonic de recunoastere.
Apoi alt personaj ii conducea pe cei sositi catre sala unde se desfasura evenimentul prin holurile pline de insemne heraldice ale palatului. Pe afisul evenimentului, aflat pe usa salii, am remarcat alaturi de companiile farmaceutice, sponsori ai evenimentului, un logo necunoscut si greu descifrabil. Odata intrat in sala de receptii a palatului am remarcat o atmosfera greoaie, accentuata intr-o mare masura de muzica solemna ce se auzea in surdina din niste boxe.
Manifestarea a fost condusa de doctorul Adrian Streinu Cercel, presedintele Comisiei Nationale de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii care a inceput cu un raport al activitatii comisiei si cu prezentarea situatiei HIV/SIDA in tara noastra si in lume. Pentru a nu va mai plictisi cu toata desfasurarea evenimentului va pot spune ca muzica clasica era de tipul celei folosite la ritualuri masonice, ca invitatii erau foarte indeaproape supravegheati fiind insotiti chiar si pana la toaleta si inapoi de cate unul dintre membrii staff-ului si ca in mapa de prezentare primita am gasit pe cover sheet sigla aceea neobisnuita pe care am identificat-o cu mare surprindere ca fiind emblema Marii Loji Nationale din Romania. N-as putea sa va spun care a fost sau este legatura dintre SIDA si masonerie, ce interese au masonii in acest domeniu si cum poate fi sponsorizata o comisie ministeriala de catre o loja masonica.”
Raspunde     Recomanda:
6. viorica filipescu 53 f tg jiu 24/04/2010 14:50
7. Dragoescu Z 48 m Deva, Romania 24/04/2010 22:20
»»
si sa le dam peste bot marilor corporatii farmaceutice!
Raspunde     Recomanda:
8. Corina Luminita Albut f Oradea 25/04/2010 09:47
»»
E datoria noastra sa incercam sa salvam acest Institut...
Raspunde     Recomanda:
9. Ofelia A 39 f Timisoara, Romania 25/04/2010 09:59
10. Lucian M m Deva 25/04/2010 10:00
11. cristi m bucuresti 25/04/2010 11:27
12. Dr.ing. Dan C. Badea 58 m Bucuresti, Romania 25/04/2010 12:53
»»
GUVERNUL DISTRUGE CERCETAREA

Este necesar un Program Guvernamental de reformă si de dezvoltare a competitivității sistemului național de cercetare, dezvoltare, inovare. Actuala criză economică motivează o creștere a investiţiei în educaţie şi cercetare, în contextul reformării acestora, investiţia în aceste domenii strategice reprezentând o soluție de ieşire din criză. Actualul sistem de CDI este supradimensionat și s-a dezvoltat, treptat, după anul 1948, în contextul unei economii planificate. Acest sistem este rigid, anacronic şi incompatibil cu economia de piaţă şi cu globalizarea economică. Nereformarea și subfinanţarea educaţiei şi cercetării, activităţi cu impact pe termen mediu şi lung, vor conduce la adâncirea crizei economice, precum şi la îngustarea spectrului de soluţii pentru rezolvarea acesteia. Reforma cercetării trebuie cuplată cu reforma educației, în scopul întăririi activității de cercetare din universități.
Scopul programului și al reformei sistemului naţional de cercetare - dezvoltare-inovare trebuie sa fie acela de a restructura conexiunile dintre ştiinţă, tehnologie, economie şi societatea civilă, astfel încât să fie lăsată piaţa să decidă distribuţia primară a resurselor CDI şi de a accelera comercializarea rezultatelor ştiinţifice şi tehnologice.
Raspunde     Recomanda:
13. halmi claudia 47 f oradea, romania 25/04/2010 22:23
14. Basinger Anca 40 f Oradea, Romania 26/04/2010 01:22
»»
Acest institut este important pentru Romania!
Raspunde     Recomanda:
15. BARTAN IULIA 45 f DEVA, HUNEDOARA, ROMANIA 26/04/2010 07:23
16. Mierlut Marina 29 f oradea 26/04/2010 09:07
17. Anela Dragan f Bucuresti 26/04/2010 09:26
18. OPRINA MONICA 31 f PIATRA NEAMT 26/04/2010 11:03
»»
Sunt foarte revoltata in legatura cu inchiderea Institutului Cantacuzino! Aveam si noi ceva bun cu adevarat in sistemul de sanatate si s-au agatat si de Institut! Rusine, pentru ceva comisioane pe care le incasati la importuri, ca sa va fie voua bine, distrugeti o ancora si sanatatea romanilor!
Raspunde     Recomanda:
19. ewka 32 bucuresti 26/04/2010 12:58
»»
asa facem cu tot ce ne apartine si apoi luam de la straini de 3 ori mai scump
Raspunde     Recomanda:
20. Emil Dasdcalete 49 m horezu,romania 26/04/2010 13:38
21. Florina Voina 29 f Timisoara 26/04/2010 13:44
22. Pirva Adrian 48 m Deva 26/04/2010 13:50
23. Rozalia Dima 52 f Bucuresti, inca Romania 26/04/2010 15:02
»»
NU MAI ESTE NIMIC DE SALVAT!
TOTUL ESTE FACUT SPRE A FI DISTRUSI CA POPOR SI CA TARA!
DE CE NU INTELEGETI CA NU SE MAI POATE FACE NIMIC?
ESTE ATAT DE APROAPE PERICOLUL CEL MARE CA NICI MACAR NU MAI ARE ROST VREO ATITUDINE, VREUN STRIGAT DE DURERE SAU DISPERARE!
NU-MI PLACE CE SCRIU, DAR SIMT CA ESTE REAL CEEA CE SIMT!
Raspunde     Recomanda:
1 raspunsuri:
24. Dana Nastasia 41 f Bucuresti 26/04/2010 15:35
25. dragoescu delia zena 37 f bucuresti 26/04/2010 16:17
26. rabanca ovidiu 57 m bucuresti 26/04/2010 16:28
27. CORNEL COSTACHE 54 m PLOIESTI 26/04/2010 16:37
28. Manu Cosmina 29 f Brasov 26/04/2010 16:44
29. toader mirela 37 f deva romania 26/04/2010 16:52
30. Buzatelu Mihaela 42 f Bucuresti, Romania 26/04/2010 17:32
31. Monica Balan 65 f 26/04/2010 18:57
»»
am folosit o viata intreaga produsele lui si au fost foarte bune. Firmele straine au tot interesul sa dispara si atentiile cuvenite vor fi pe masura. Personal consider ca este un atentat la siguranta nationala .
Raspunde     Recomanda:
32. popa florin tiberiu m bucuresti,romania 26/04/2010 19:06
33. anghel gabriel 46 m bucuresti 26/04/2010 19:35
34. Ambrozie ioan 36 m Bucuresti 26/04/2010 19:53
35. Maria Tudor 30 f bucuresti 26/04/2010 22:32
36. albut calin 33 m oradea 26/04/2010 22:33
37. Andreea Avasiloaiei 29 f iasi, romania 26/04/2010 23:18
38. Popa Bianca 26 f Romania,Bucuresti 26/04/2010 23:54
39. corina alecu 59 f bucuresti 27/04/2010 05:40
40. DANIELA LUPU f 27/04/2010 06:06
»»
INSTITUTUL CANTACUZINO ESTE VITAL ROMANIEI. DIMINUAREA, SISTAREA ACTIVITATII, TOTALA SAU PARTIALA A ACESTUI INSTITUT, ESTE TRADUS CA UN ACT DE INALTA TRADARE DE PATRIE. CA UN ACT DE RECUNOASTERE DE CATRE CONDUCEREA NOASTRA CA ALTE FORTE DIN ALTE PARTI ALE LUMII TREBUIE SA NE "INJECTEZE" CU DESEURILE LOR UMANE, PT.CA "ROMANII" INTERESATI IN ACEST "TRADE" SA SE MULTUMEASCA CU "UN PUMN DE DOLARI" ESTE DEMN DE DISPRET SI TREBUIE RAS DE PE FATA PAMANTULUI ACEL GUVERN CARE NU INCURAJEAZA DEZVOLTAREA TARII. DA, DOMNILOR, ORICAT DE DOCTORI IN ORICE ATI FI, VETI FI PUSI LA ZID SI LICHIDATI, IAR FAMILIILE DOMNIILOR VOASTRE VOR SUFERI GENERATII INTREGI, ASA CUM SPERATI CA NOI SA SUFERIM ACUM.
Raspunde     Recomanda:
41. hazaparu cristina gabriela 49 f bucuresti-romania 27/04/2010 07:03
42. ALECSANDRU ZINA 36 f ilfov 27/04/2010 08:28
»»
salvati vieti!
Raspunde     Recomanda:
43. Emilia Dumitrache 46 f Pitesti,Romania 27/04/2010 08:49
»»
luati masuri
Raspunde     Recomanda:
44. Dan Ciresnescu 49 Braila 27/04/2010 10:00
»»
Ce tara mai este si asta,daca nu suntem in stare sa pastram un institut unde lucreaza oamani competenti ?!
Si noi de unde cumparam vaccinuri ?!
Si de ce suportam cretini pe post de salvatori ai natiei ?!
Romania nu se naste inca o data doar pentru ca avem in marinar cu mult prea multa imaninatie,dar sa ne prabusim avem sanse de 90 la suta.
Raspunde     Recomanda:
45. Alina Ciuca f Bucuresti 27/04/2010 11:16
46. IONESCU VIOLETA ELENA 61 f Buftea Romania 27/04/2010 12:12
47. Elena-Ana Pauncu 50 f TM, RO 27/04/2010 15:02
48. Roba Sabina Florina 29 f Timisoara 27/04/2010 15:41
49. LUCIA NEDELCU 60 f iasi 27/04/2010 16:16
50. Blaga lLgia 48 f Cluj Napoca 27/04/2010 22:38
51. Robert 35 m Deva,romania 28/04/2010 01:20
»»
Este INADMISIBIL ceea ce se intimpla cu Institutul Cantacuzino!!! Pentru toata clasa politica, partidele parlamentare, Guvernul Romaniei, Primul Ministru BOC, Presedintele Romaniei, Ministrul Sanatatii am un mesaj: Cum Dumnezeu tolerati asa ceva, cum ramaneti indiferenti la o asemenea chestiune?! Daca fata/nora dumneavoastra(a fiecaruia dintre voi)ar da nastere unui copil si nu ar beneficia de vaccinurile produse de acest intitut?
Undeva,cindva fiecare dintre cei responsabil va plati cu siguranta.
Duceti tara asta de ripa nenorocitilor!Hotilor!Sincer, meritati sa mierliti cu totii!Cu respect,dar daca erati voi in avionul acela care a cazut in Rusia.........se schimba ceva in bine,sincer.
RUSINE!!!
Raspunde     Recomanda:
52. Roxana Iliescu f Bucuresti, Romania 28/04/2010 06:18
»»
sunt in perfect acord cu cererea acesteti petitii de a salva Institutul Cantacuzino
Raspunde     Recomanda:
53. TOLESCU MIHAIELA f Suceava 28/04/2010 10:04
54. Bucur Adrian 31 m Bucuresti 28/04/2010 10:04
55. Virabov Iulian 43 m Iasi, Romania 28/04/2010 13:38
»»
subscriu petitiei lansate de a salva Institutul Cantacuzino
Raspunde     Recomanda:
56. Luiza Dima 33 f Bucuresti 28/04/2010 14:06
57. Tofan Mihaela 33 f Iasi 28/04/2010 15:19
58. Madalina Arhire 42 f Bucuresti 28/04/2010 15:32
59. Tanase Laura 28 f Bucuresti, Romania 28/04/2010 15:34
60. BOGHICI IRINA ROXANA 29 f 28/04/2010 16:20
61. Oana H 27 f Iasi 28/04/2010 16:32
62. Cristina Stancu 33 f |Buzau, Romania 28/04/2010 17:40
63. Florina R. Romania 28/04/2010 23:35
»»
Cu totul de acord! Prin subminarea Institutului Cantacuzino se urmareste un dublu scop: subminarea economieie noastre, asa cum spuneti, si vaccinarea copiilor nostri (in curand si a adultilor) cu vaccinuri de import - scumpe, si cu efecte adverse nu foarte bine cunoscute, pe termen lung. Un fel de experiment la scara mare...
Sa aratam ca suntem destul de bine informati, si de stapani pe propria noastra soarta!
Raspunde     Recomanda:
64. Alin Bogdan 31 m Craiova 29/04/2010 00:14
»»
De acord cu petitia
Raspunde     Recomanda:
65. livia 29/04/2010 07:45
»»
Mai avem si noi cate ceva....
Raspunde     Recomanda:
66. Andrei Tatiana 55 f 29/04/2010 08:39
67. matran simona maria 45 f sibiu 29/04/2010 09:47
68. Anca Ognean Timisoara, Romania 29/04/2010 10:02
69. Ricochet e52l 29/04/2010 10:07
»»
Dati afara toata conducerea institutului, si angajati nemti in locul lor!
Raspunde     Recomanda:
70. Crivoi Cristina 38 f Iasi 29/04/2010 10:11
71. Radu Simona Daniela f Bucuresti 29/04/2010 10:14
72. buema mihail 40 m iasi 29/04/2010 10:16
»»
genocid asupra copiilor respectiv ,asupra popupalatiei romane, sabotaj pus la cale tocmai de cei ce vegheaza asupra noastra cu influenta staina
Raspunde     Recomanda:
73. DR.NAGY LEVENTE m Odorheiu-Secuiesc 29/04/2010 10:20
»»
Sustin petitia,pentru salvarea unui institut de interes national!!
Raspunde     Recomanda:
74. Dr. Dumitra Gheorghe Gindrovel 40 m craiova 29/04/2010 10:23
75. Paraschivescu Cristian 50 m Roman,Romania 29/04/2010 10:27
76. Andra Veronica Daniela 43 f Timisoara, Romania 29/04/2010 10:56
77. ciolompea dan 51 m Romania,Bucurasti 29/04/2010 11:08
»»
Sint de acord.
Raspunde     Recomanda:
78. Guler-Cionca Delia f Timisoara 29/04/2010 11:14
79. Burnete Octavian 47 m Oradea,Romania 29/04/2010 11:21
80. corina puscasu 40 f moldoveni-neamt-romania 29/04/2010 11:44
»»
fara comentarii
Raspunde     Recomanda:
81. mircea puscasu 42 m bahna-neamt-romania 29/04/2010 11:46
»»
--------------------
Raspunde     Recomanda:
82. MICOARA MARGARETA 55 f CHISINEU-CRIS 29/04/2010 11:59
83. iordache luminita 45 f TG MURES 29/04/2010 12:16
84. POIANA ALINA MIHAELA 28 f vaslui 29/04/2010 13:55
85. Valeanu Constanta f 29/04/2010 14:08
86. Bostan Laurentiu 30 m Bucuresti, Romania 29/04/2010 14:12
87. ANDRA PINETA 46 f BUCURESTI, ROMANIA 29/04/2010 15:19
»»
sustin SALVAREA INSTITUTULUI CANTACUZINO !
Raspunde     Recomanda:
88. Hoholea Gabriela 44 f Bucuresti, Romania 29/04/2010 15:20
89. Anca Buzdugan 54 f ONESTI 29/04/2010 15:53
90. Stefanescu 57 f 29/04/2010 16:09
»»
Din tot sufloetul doresc redeschiderea Institutului Cantacuzino. Oare la ce s-au gandit Guvernantii. De ce vor sa desfiinteze tot ce e bun in aceasta tara?
Dale Doamne minte.
Raspunde     Recomanda:
91. musetescu mihaela 48 f bucuresti romania 29/04/2010 16:44
92. raducan liliana 34 f braila, romania 29/04/2010 17:33
93. baderca ana 47 f resita 29/04/2010 18:52
»»
avem nevoie de vaccinuri
Raspunde     Recomanda:
94. MARTON MARGARETA 58 f Agnita Romania 29/04/2010 19:21
»»
Romania are nevoie de acest institut .
Raspunde     Recomanda:
95. dr.Ioan Cojocaru 59 m PiatraNeamt RO 29/04/2010 20:39
»»
fara comentarii!Nu credeam s-ajung...
Raspunde     Recomanda:
96. CRISTACHE MONICA 53 f 29/04/2010 21:50
97. Buleandra Carmen 33 f Galati 29/04/2010 22:14
98. aurora ciornei 50 f DRAGU -SALAJ--ROMANIA 29/04/2010 22:45
99. Miron Razvan 27 m Iasi, Romania 29/04/2010 23:18
100. dumitrescu aurelia 50 f desa 30/04/2010 00:21
Petitie, semnaturi in format: xls  pdf
Pagina 1/59 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 .. 59