Comentarii "Desfintarea CCR (Curtea Constituţională a României)", pagina 1

Srafima Damian (2 Iulie 2012, 00:34)
D-le |Ponta daca ai parlamentul de partea ta de...
D-le |Ponta daca ai parlamentul de partea ta de ce nu procedezi la modicarea Constitutiei? Inainte de a te atinge de CCR ar trebui sa respecti constitutia.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Alex (2 Iulie 2012, 15:17)
Totusi???
Sunt de acord cu ce ai comentat, totusi ..... nu inteleg de ce ai semnat petitia.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Alex (2 Iulie 2012, 15:19)
...
Si inplus era bine de precizat ca ar fi de dorit sa schimbe constitutia dupa vointa poporului roman exprimata la referensum: maximum 300 parlamentari reuniti intr-o singura camera. Dar cum sa-si piarda ei locurile caldute din parlament????
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
marean (2 Iulie 2012, 20:36)
Ce să desfiintati ?
Să o desfiintati pe măta bă cocalarilor.
Gunoaie ordinare ce sunteti
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ivan (3 Iulie 2012, 14:01)
Doar atat?
Desfiintati bre tot , ce va mai incurcati cu tot felul de comisii, consilii,autoritati si astfel de adunari care va pun bete in roate si nu va lasa sa indepliniti visul micului Titulescu (da mic ,mic de tot cum a zis ministrul Hasoti cand liberalii erau in opozitie) de a-l da jos pe Basescu. Asa tel politic mai zic si eu!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bojidar (7 August 2012, 17:45)
JUSTITIE = ADEVAR
JUSTITIE = ADEVAR. VIII - MORTII = MINUS in ultimii 20 de ani in Romania. 1. Cifra de 18.308.612 alegători înscrişi pe Listele electorale permanente, sustinuta de Ioan Rus, este cifra viilor şi morţilor cu drept de vot, inclusiv Elodia si Pacepa. 2) Cifra de 16.527.971 de alegători are la baza comunicatul, Institutului Naţional de Statistică, că după recensămîntul populaţiei şi locuinţelor din anul 2011, s-a stabilit că populaţia totală a României a fost de 20.254.866 de locuitori, din care 18,4% sînt minori, adică 3.726.895 de persoane. 3) Cifra de 17.842.103 de alegători, a fost precizata în scris, în Hot. C. C. nr. 3/2003, Mon. Of. nr. 758/2003. De atunci, populaţia României a scăzut dramatic, ca urmare a "Sa traiti bine". Acum, C. C. poate să uite de această cifră şi să raporteze numărul votanţilor la referendumul din 29 iulie 2012 la viii şi morţii comunicaţi de ex-ministrul Rus ca fiind înscrişi pe listele electorale? Cvorumul de prezenţă impus de C. C. basista a condus la încălcarea flagrantă a recomandărilor Comisiei de la Veneţia, anume că „NU se recomandă următoarele: un cvorum (prag, procentaj minimal) de participare...”. Ce vină au cei aproape 8,5 milioane de alegători care s-au prezentat la referendum şi de ce numărul lor să fie raportat la numărul celor înscrişi în listele false, la care face trimitere ex-ministrul Ioan Rus? Daca Curtea Constitutionala incalca prevederile din Lege, in care se prevede modul cum se intocmesc si actualizeaza "Listele electorale permanente" ar trebui dizolvata de urgenta. Ex-ministru Rus nu este naiv, a facut si face joc dublu. P.S. Multe raspunsuri (dosare santaj) sunt in camera de la Cotroceni sigilata in mod abuziv de Basescu. Doar este domeniul public al statului, iar statul sunt eu (Basescu). "Statul sunt eu" sunt cuvintele lui Ludovic al XIV-lea spuse in Parlamentul francez.