Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petitie catre Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei / Petition to the Parliamentary Assembly of the Council of Europe", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/5 1 2 3 4 5
kanuk (1 Iunie 2008, 04:33)
Adaptati-va, AFP!
Vedeti-va de treaba si lasati oamenii, pe cei adulti adica, sa-si traiasca viata dupa cum li-i firea. Acestia nu fac rau nimanui, platesc impozitele si nu se amesteca in viata privata a cetatenilor, asa cum aceasta organizatie (AFP) o doreste. Actiunea aceasta, straniu de zgomotoasa, aminteste de ororile regimurilor totalitare care nu acceptau decit pe cei care aveau dosarul curat sau apartineau asa-zisei rase superioare. Cine este aici rasa superioara?

Nu semnati, asa cum nici eu nu am s-o fac, strigind in fata lumii nedreptatea facuta minoritatilor sexuale.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Aymaa (20 Decembrie 2012, 15:36)
pt. Kanuk
Dragule, aici nu este vorba despre politica, ci despre expunerea fătisă a preferinţelor sexuale, ceea ce este o INDECENTA.
Ce ar fi dacă şi amatorii de sex oral ar face parade, ar cere căsătorii pe motiv că le place s-o sugă?!!!
Sau pe necrofili, care vor să se satisfacă cu cadavre...că şi ăia suntt minoritae sexuală.
si pe pedofili, minoritate sexuală şi ei!
Si culmea, fratele meu alb, TOŢI "e" plătitori de taxe şi impozite!
Ce rasă superioară măi dragule??? Homosexualii sunt vreo "rasă"
Nereuşită comparaţie!
După medicină şi antropologie eu am înţeles că homosexalii sunt doar nişte "HOMO SEXUALIS DEVIATIS", care folosesc orice altă gaură decât cea a femeilor destinată reproducţiei.
Şi dacă nu e aşa, atunci poate îmi explică cineva, dacă e normal să fi homo, de ce dracu mai existăm, noi, femeile?!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
kutez (1 Iunie 2008, 08:51)
N+ai dreptate!
In ce ma priveste, n-am de gand sa ma implic in viata lor privata. Am in schimb doleanta s-o pastreze privata.

kanuk: Nu stiu cati ani ai sau daca ai copii . Dar ma intreb daca ti-ar fi placut sa-i spui mama unui tip paros cu beer-belly.

Sau poate ca merita si pedofilii drepturi. Ca doare viata lor privata.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Klaus (1 Iunie 2008, 13:26)
Asa fac si pedofilii
In Statele Unite si Olanda, "minoritatea" pedofililor foloseste aceleasi proceduri ca si homosexualii pentru a obtine legiferare si drepturi. De altfel, revistele pentru homosexuali gazduiesc periodic articole apreciative la adresa pedofililor - demarcatia intre ei nu e clara. Urmeaza drepturile pentru zoofili si necrofili.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
DanielR (1 Iunie 2008, 17:53)
Oare am uitat ???
Vad ca suntem interesati doar de situatii materiale si de Dumnezeu am uitat complect. Desi ne declaram marea majoritate crestini .. totusi nu respectam nimic din valorile morale .. ce sa mai zicem de valorile spirituale....Nu uitati tocmai pentru aceste lucruri de care astazi discutam ..in vechime au fost distruse cetati ...eu cred ca cel mai bine ar fi sa incepe sa-L cautam pe Dumnezeu cu totii si atunci nu o sa mai fie probleme de genul acesta ... Sa aveti o viata plina de Pacea pe care a dat-o ISUS HRISTOS ! Sa aveti o viata binecuvantata !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MihaiS (1 Iunie 2008, 22:52)
Se pare ca ...am uitat
Da..perfecta dreptate...DanielR...vrem sa fim recunoscuti ca si "crestini" dar am uitat sa umblam ca si Hristos !!!
Sf. Ap. Pavel in primul capitol din ROMANI, partea a doua arata dezastrul pacatului...NOI TRAIM SI VEDEM...OARE NU INTELEGEM ???
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cris (2 Iunie 2008, 07:57)
Sa ne intoarcem la credinta
Sa nu mai maniem pe Dumnezeu! sa nu ne intoarcem la Sodoma si Gomora, oare nu vedem nimic din ce se intampla in jurul nostru? oare toate aceste dezastre, calamitati naturale de la noi si din toata lumea nu sunt semne suficiente? am devenit asa de orbi si impietriti? ma mir cum ne mai rabda Dumnezeu....sa incercam sa pastram o stare de decenta si de moralitate, sa cultivam dragostea lui Dumnezeu si credinta, sa ii invatam si sa ii ajutam pe tinerii care se pierd sa gaseasca pacea lui Dumnezeu, nu sa aducem iadul pe pamant ! Doamne ajuta, sa ne lumineze Dumnezeu pe toti! Sanatate si mantuire tuturor!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andris Adriana (2 Iunie 2008, 09:59)
Toleranta nejustificata
Sunt toleranta cu cei din jurul meu doar in limitele stabilite de DUMNEZEU prin cuvantul sau-BIBLIA. Si pentru ca DUMNEZEU uraste aceste patimi scarboase - homosexualitatea si lesbianismul - le urasc si eu, si in consecinta nu pot fi de acord cu legalizarea acestor uraciuni. Pentru cei care doresc, pot citi urmatoarele trimiteri din Biblie: Geneza cap.13:vers.10 si 13; Geneza cap.19:vers.12 si 13; Romani cap. 1:vers. 22 pana la 32
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai (2 Iunie 2008, 10:36)
Toleranta
Toleranta are limitele ei. Inteleg sa fiu tolerant cu unul care e handicapat si nu poate, dar nu inteleg sa fiu tolerant cu nebunul care vrea sa murdareasca si sa strice tot in jurul lui.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vasile Cel Mare (2 Iunie 2008, 10:44)
Atentie la Sodoma si Gomora
In primul rand doresc sa ma rog lui Dumnezeu pentru toti cei care au o minte intunecata si nu au habar de consecintele dezastruase pe care acest pacat le poate aduce peste o intreaga natiune. Dumnezeu ne-a lasat in Biblie cum trebuie sa traim daca vrem sa atragem asupra noastra binecuvantarea LUI. Daca in vechime Dumnezeu a avut limita pentru Sodoma si Gomora, cu siguranta ca va avea limita si pentru cei ce nu tin seama si desconsidera Sfanta Scriptura. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania si sa o ocroteasca.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jan (2 Iunie 2008, 16:00)
si cu adoptia ?
legalizarea relatiei este aparent benigna, la fel precum legalizarea prostitutiei, dar in privinta homosexualilor deveniti familii respectabile, respectabilitatea le va conferi dreptul de a adopta (chiar daca si acum adoptia poate fi facuta de o persoana despre a carei orientare sexuala nu prea se poate spune si afla mare lucru, iar daca se poate, in lumina precticilor antidiscriminatorii, s-ar putea face oarece?); oricum momentul in care cuplul homosexual va avea sau are dreptul de a dopta, zilele civilizatiei acesteia vor fi/ sint numarate, din toate grozaviile omenirii, cele ce vor fi considerate ca norma si vor fi indreptate impotriva copiilor vor fi cele mai strigatoare la Cer, se va depasi/s-a depasit o limita dupa care nu va mai exista/nu mai exista cale de intoarcere
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tavi (2 Iunie 2008, 19:14)
corectati textul petitiei
Nu stiu de unde ati scos cifra de 47 de state din Consiliul Europei, dar faptul ca ati repetat-o de doua ori ridica semne de intrebare referitoare la seriozitatea petitiei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
PC (2 Iunie 2008, 21:46)
cine e consiliul europei
raspund comentariului lui tavi. Consiliul europei (CE) e diferit de consiliul uniunii europene (CUE). CE si CUE reprezinta entitati diferite. CE reprezinta 47 de state din europa care au semnat Carta Europeana a drepturilor omului. CE nu are nimic de a faca cu Uniunea Europeana care e alcatuita din 27 de state. Pe linga cele 27 de state care fac parte din UE, 20 parvin din restul europei, Bielorusia, Rusia, Ucraina, Moldova, Armenia, Georgia, Azerbaidjan, etc. Sper acuma sa intelegi. Intra pe google la Council of Europe si te vei informa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (3 Iunie 2008, 08:33)
Semnaturi
Va rugam sa semnati petitia cu nume si prenume. Semnaturile gen "Sergiu" sunt nule.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ileana (3 Iunie 2008, 08:35)
Trist.....
Este trist ca se intimpla asemenea lucruri printre noi, Dumnezeu nu ne-a lasat pe pamint sa traim asa, in Biblie scrie clar ca nu este moral si spiritual sa traim asa! Nu sunt de acord cu legalizarea acestor casatorii !!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ilea cornel gheorghe (3 Iunie 2008, 10:41)
Ne luptam
Si eu am semnat petitia din motive crestine, de familie, de integritate morala etc.
Dar oare putem sa impiedicam inevitabilul, toate astea trebuie sa se intample, sa fie acceptate, ca in FINAL sa piara toate.

Cum poti face un lucru rau, anormal sa devina acceptat, sa devina normalitate?
"Orice lucru anormal poate deveni normal, cu cat il mediatizezi mai mult" Iofis Ton

P.S. Normalitatea nu este definita de majoritate ci de D-zeu.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
anita (3 Iunie 2008, 17:12)
Pumni ridicati spre cer!
De la inceput omul prin natura lui pacatoasa a vrut sa fie impotriva lui Dumnezeu! Homosexualitatea este o declaratie in primul rand impotriva firii omului! Nu vor fi niciodata homosexuali care sa creada in Dumnezeu tocmai pentru ca mintea lor ii condamna pentru ceea ce fac,de aceea nu se pot apropia de sfintenie, de Dumnezeu! Crestinii sunt chemati sa se roage ca si Lot care isi chinuia sufletul in fiecare zi intr-o societate murdara!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
oricine (3 Iunie 2008, 18:18)
Unitate
As propune sa ne unim si in rugaciune pentru aceasta strategie a diavolului, de a atrage blestemul asupra natiunii noastre, care numai asta nu-i lipseste acum, sa starnim mania aprinsa a lui Dmnezeu. Si inca ceva-va rog pe cei care pot edita sa stearga mizeriile postate in acest forum,care afecteza imaginea acestei actiuni.Multumesc!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Liviu (3 Iunie 2008, 18:59)
Fara mizerii!
Pitzigoi putea sa-si exprime aversiunea lui sincera si indreptatita fata de ga....., ca sa-l citez pe presedinte, folosind termeni adecvati lecturii publice si nu jargonului de campus univeristar. Ca nu toti is intelectuali ca sa inteleaga mesajul. Dar din pacate, avem prea multi g... prin parlamentele astea ca sa nu caute sa li se legifereze tembelismul! DAR, Dumnezeu nu se lasa batjocorit!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
nu-s gay (3 Iunie 2008, 21:02)
ce idioti
vai de mine ce adunatura de pocaiti incuiatzi. lasati oamenii sa-si traiasca viata, fiti mai toleranti. Unii dintre voi scriu unele lucruri de ar putea da mana cu talibanii ca si aia sunt fanatici religiosi
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/5 1 2 3 4 5