Prima pagina » Petitii online » Cine a tras in decembrie 1989!? Dar in iunie 1990!?

Petitie: "Cine a tras in decembrie 1989!? Dar in iunie 1990!?"

Cerem UE sa descifreze Dosarul Revolutiei Române/Loviturii de Stat din decembrie 1989! Cerem UE sa clarifice Dosarul Mineriadei de la Bucuresti, din iunie 1990! Cerem UE sa se pronunte daca exista vreo legatura intre mortii inregistrati in urma evenimentelor din decembrie 1989 si cei 4 morti (prin impuscare) rezultati in urma Mineriadei din iunie 1990! Cerem UE sa se pronunte daca s-au consumat acte de genocid sau infractiuni impotriva umanitatii la evenimentele din decembrie 1989 sau la cele din iunie 1990! Cerem UE sa elucideze enigma istorica cu care românii se confrunta de peste un sfert de secol: caderea comunismului din România s-a facut in urma unei revolte populare sau in urma unei lovituri de stat? Procesul si executia sotilor Ceausescu s-au facut in mod legal? Intrucat 'Dosarul evenimentelor din decembrie 1989' a fost clasat, recent, de Justitia din România, iar 'Dosarul evenimentelor din iunie 1990' avea aceeasi soarta daca nu exista decizia CEDO de redeschidere a Dosarului Mineriadei, cerem institutiilor UE sa raspunda, urgent, acestei petitii!

23/10/2015

Autor: Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica