Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » "Protestez. Nu agreez pe niciunul de mai de sus" - Optiune de vot la alegeri prezidentiale
image

Petitie: ""Protestez. Nu agreez pe niciunul de mai de sus" - Optiune de vot la alegeri prezidentiale"

Facebook share

Vreau sa mi se dea dreptul de a alege, nu doar de a alege pe cine vor ei !

Vreau sa pot sa-mi exprim revolta, indignarea fata de cei care imi sunt prezentati ca optiuni la postul de Presedinte al Romaniei.

Vreau ca atunci cand se aduna un procentaj "simtitor" de mare de persoane care refuza sa voteze cu cineva, dar ar dori sa se implice in viitorul tarii lui, motiv pentru care a si venit la vot sa-si exprime acest lucru si n-a stat acasa indiferent, zicand "faceti ce si cum vreti voi, mie nu-mi pasa"; atunci cand se aduna un procentaj majoritar sau minim al doilea procentaj ca si nr. de voturi, toti candidatii pentru presedentie sa fie respinsi si mai ales sa li se interzica sa mai candideze vreodata la presedentia Romaniei.

Si daca atatea persoane considera ca respectivii candidati sunt de nedorit pentru a lua decizii pentru viitorul Romaniei, atunci respectivii candidati sa nu mai poata ocupa nicio functie de conducere in sistemul public, sa le fie interzis sa detina functie de senator, deputat, parlamentar, ambasador; sa nu poata fi lider de vreun partid, sa nu detina absolut nicio pozitie de luare de decizie (pozitie decizionala - sef) din moment ce majoritatea populatiei considera ca nu ii reprezinta si nu doresc sa decida soarta societatii in care noi traim.

Poate in felul acesta, candidatii de la presedentie nu se vor mai duce acolo plecand de la ideea ca "lasa, mai devreme sau mai tarziu poate o sa prind eu sefia tarii acesteia; cu bani sau amagind oamenii, dandu-le sperante si vise, mai devreme sau mai tarziu ma vor crede. Daca nu acum, poate la anu, iar daca nu atunci, lasa ca mai este timp si poate poate peste ceva timp tot voi prinde ciolanul cel mai mare".

Poate de data aceasta se vor gandi sa candideze la presedentie cu frica, pentru ca daca sunt negati toti cei de la presedentie, nu vor mai "apuca niciodata direct vreo bucatica de ciolan".

HAI sa facem loc oamenilor care chiar vor sa schimbe ceva in tara asta.

HAI sa dam la o parte pe cei care ne fac noua rau !

17/11/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Presedentia Romaniei si Parlamentul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =