Comentarii ""Protestez. Nu agreez pe niciunul de mai de sus" - Optiune de vot la alegeri prezidentiale", pagina 1

Mihai Viteazu' (18 Noiembrie 2009, 14:06)
Si unde am ajunge daca fiecare ar vota pe cine stie ca e bun ?
Daca fiecare ar propune pe cineva, nu s-ar mai vota niciodata. Cei care ajung acolo, tocmai asa ajung. S-au format partidele, care fiind uniti in idei, propun pe cineva. Problema e ca partidele astea au ajuns niste monstri, in sensul ca-s mari (si nu neaparat numai in sensul acesta) si nu stii cine vine cu ideile principale. Din pacate, in general ajung cei care stiu sa tipe mai tare, eu asa cred. De aceea nu sunt nici eu de acord cu modul asta de alegeri. Doar sa avem mai multi independenti. Dar , din pacate, nu profitam de internet sa putem afla maimulte despre ei, sa formam o retea de incredere as zice. Adica fiecare sa recomande pe altcineva, astfel incat chiar daca auzi de la un necunoscut, sa stii ca e o parere de incredere .
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Platon (18 Noiembrie 2009, 23:24)
Dar cine a mentionat vreodata ceva ca fiecare ar vota pe cine ar vrea ?
Acest atac artificial "miroase" a interes politic.
Ai scris cam mult fara sa citesti corect ce implica. Sau poate din contra, ai citit FOARTE ATENT si te bazezi ca lumea o sa-ti citeasca comentariul si va lua drept buna "rezumatul" comentariului tau.

Cand 5/10 iti zic ca esti beat, du-te la culcare !

Asta este rezumatul petitiei. Incearca te rog sa ataci mai putin si sa analizezi mai mult.

Te-ai gandit tu oare ca daca s-ar epuiza "pleava" societatii care constituie majoritatea clasei politice, poate am scapa de acest mucegai si borcanul cu dulceata ar putea fi inca salvat ? Poate daca scapam de cei cu "interese" nefaste poporului, se va face loc celor ce vor binele tarii. Fie din propria lor dorinta, fie si din contributia fricii de a nu fi umiliti si indepartati decisiv de catre popor.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ciobann (13 Decembrie 2009, 22:04)
Dizolvarea clasei politice actuale, motiv: inalta Tradare si UNELTIRE
Nu exista nici o forta politica, demna de acest nume, care sa revendice pentru popor, justitie sociala echitabila, revizuirea constitutiei, schimbarea regulilor masluite, legi drepte (legea lustratiei ), vot uninominal pur, controlul cetatenesc asupra alesilor.
Reflectia ce se impune aici vine de la sine: daca nu exista forta politica care sa ne reprezinte interesele, ea trebuie creata de NOI, toti cei exclusi, neafiliati structurilor {neideologizati}.

Pentru a realiza acest deziderat este necesara iesirea din conventionalismele tiparelor intretinute.

01} Revizuirea legii partidelor{ 25 000 de semnaturi si 50+1 de filiale la nivel national in acest moment}, este nevoie de anularea acestei legi ce protejeaza o casta , eliminind 15 milioane de romani de pe scena politica, tara are nevoie de alternativa.
02} Adoptarea votului electronic, in acest mod cei aproximativ patru milioane de cetateni din diaspora sa-si poata exercita drepturile fundamentale.
03} Dizolvarea parlamentului actual !?!
04} Revizuirea constitutiei !?
05} Revizuirea legii votului uninominal aranjat de catre baietii destepti in 2008 ?!
De studiat temele abordate aici :
Situl: Universul Românesc.org {prin căutare google}
Dezvaluiri, documente, analize{istoria necunoscută a ultimului secol}
Adresă web : http://www.universulromanesc.org