Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » ELIMINAREA IMPOZITULUI PE LOCUINŢĂ,în cazul deţinerii unei singure locuinţe proprietate, începând cu 01...
image

Petitie: "ELIMINAREA IMPOZITULUI PE LOCUINŢĂ,în cazul deţinerii unei singure locuinţe proprietate, începând cu 01 ianuarie 2019"

Facebook share

Chiar dacă Impozitul este o prelevare obligatorie şi gratuită, efectuată de către stat asupra resurselor sau bunurilor individuale sau ale colectivităţilor şi plătită în bani, nu se pot percepe taxe şi impozite pe bunurile care nu produc venituri şi care sunt necesităţi vitale pentru viaţă. Având în vedere necesitatea primordială a fiecărui cetăţean de a deţine o locuinţă lansez către guvernul româniei această petiţie, configurată ca şi un proiect de lege pentru 2019, - de eliminare totală a impozitului pe locuinţă dar şi a impozitului pe terenul de sub locuinţă, în cazul deţinerii unei singure locuinţe.

PROPUN,DUPĂ CUM URMEAZĂ:
- pentru deţinerea unei singure locuinţe proprietate,cu o suprafaţă desfăşurată până la 150 metri pătraţi, IMPOZIT ZERO atât pentru locuinţă cât şi pentrul terenul de sub locuinţă.
- pentru deţinerea unei singure locuinţe cu o suprafaţă mai mare de 150 metri pătraţi, IMPOZIT atât pentru locuinţă cât şi pentru terenul de sub locuinţă.
- pentru deţinerea a două locuinţe,indiferent de suprafaţa desfăşurată,se impozitează dublu cea de a doua locuinţă, atât locuinţa cât şi terenul de sub locuinţă.
- pentru deţinerea a trei sau mai multe locuinţe, indiferent de suprafaţa desfăşurată, se impozitează triplu începând cu cea de a doua locuinţă, atât locuinţa cât şi terenul de sub locuinţă.

Prin acest mod, de eliminare a impozitelor pe imobil cât şi pe terenul de sub imobil, aleşii noştri ar fi mult mai aproape de cetăţeni oferindu-le ceea ce un stat civilizat le-ar oferi, şi le oferă, cetăţenilor. Taxele, fără număr, care sufocă cetăţeanul acoperă lipsa imozitelor pe ceea ce este o necesitate şi nu un job care produce un venit. NU POŢI CERE CE NU POŢI DA! În momentul obţinerii autorizaţiei de construire a unui imobil a fost achitată, şi se achită, o taxă fabuloasă către stat, prin primărie. Deci motivaţia impozitării acelui imobil nu este argumentată şi nici nu poate fi. Terenul de sub construcţie a fost cumpărat şi s-au plătit taxele cuvenite statului în momentul întabulării.Este inadmisibil ca pentru o locuinţă,indispensabilă vieţii de zi cu zi, să se încaseze două impozite, unul pentru locuinţă şi altul pentru pământul de sub locuinţă, taxe ce se repetă an de an.

Având în vedere motivaţia de mai sus sunt sigur că aleşii noştri se vor apleca asupra doleanţelor şi necesităţilor cetăţenilor

18/03/2018

Autor: Teodor Dume
Destinatar: Guvernul României
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =