Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Cerem înfiinţarea unui complex educaţional cu grădiniţă, afterschool, loc de joacă şi teren de sport i...
image

Petitie: "Cerem înfiinţarea unui complex educaţional cu grădiniţă, afterschool, loc de joacă şi teren de sport in Giuleşti-Sârbi"

Facebook share

În cartierul Giuleşti: Giuleşti-Sârbi şi Chitila Triaj locuiesc multe familii cu copii. Şcolile din proximitate sunt: şcoala nr. 153 din Str. Drumul Săbăreni şi şcoala nr. 162 din str. Copşa Mică.
Copiii de grădiniţă au ca singură alternativă grădiniţa nr. 162 din strada Sângerului, situată la o distanţă de 35 de minute de mers pe jos şi cu capacitate limitată.
Înfiinţarea unei grădiniţe noi în cartier este o urgenţă, deoarece mulţi părinţi renunţa la a-şi duce copiii la grădiniţa existentă sau nu mai găsesc locuri.
O altă problemă a copiilor este lipsa unui centru afterschool şi a altor facilităţi pentru a-şi putea petrece timpul liber. Nu există locuri de joacă amenajate sau terenuri de sport. Copiii sunt nevoiţi să-şi petreacă timpul liber în casă, în curte sau pe stradă.
În lipsa unei grădiniţe şi a unui centru de afterschool mulţi părinţi sunt nevoiţi să stea acasă cu copiii şi nu pot avea un loc de muncă, crescând astfel vulnerabilitatea materială a familiei.
De aceea solicităm înfiinţarea unui complex educaţional care să includă o grădiniţă, un centru afterschool, unul sau mai multe locuri de joacă şi un teren de sport.

26/09/2018

Autor: Camelia Bacioiu
Destinatar: Administraţa locala a Sectorului 1, Bucureşti
Categorie: Social.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =