Prima pagina » Petitii online » Spuneti "STOP AGRESIUNII FATA DE ANIMALE"

Petitie: "Spuneti "STOP AGRESIUNII FATA DE ANIMALE""

Iti place ceea ce vezi: http://www.youtube.com/watch?v=DvQZIDtiUnA Sute de animale sunt chinuite in fiecare zi! Oameni fara inima isi potolesc sadismul pe vietuitoarele de langa noi, aceste animale sunt batute, chinuite si chiar omorate! Fara pedepse drastice acesti criminali nu se vor opri!
Sa semnam aceasta petitie atragand atentia modificarii Legii nr. 205 din 26 mai 2004 privind protectia animalelor publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 531 din 14 iunie 2004. Impreuna putem oprii agresiunea fata de animale! Sa nu uitam ca si ele au un suflet si sunt lasate pe pamant cu un scop nu pentru a fi chinuite si apoi omorate de catre oameni! Tie iti place sa vezi animale infometate,maltratate si apoi abandonate pe strazi? Cate animale mai trebuie sa mai sufere pentru a se schimba aceasta lege?
Ai fost vreodata la circ?Eu cred ca da! Acolo animalele suferă cumplit pentru distracţia oamenilor, care nu îşi pun aproape niciodată întrebări despre viaţa dureroasă a fiinţelor sălbatice şi cărora, de multe ori, nici nu le pasă. Acele animale sunt batute si biciuite de catre dresori,sunt tinute in custi stramte fara acces la apa,de cele mai multe ori! "Toate spectacolele lor se bazează pe frică şi intimidare. Pentru a forţa animalele să facă lucruri nenaturale, circarii trec la bătaie"
Aceste fiinte cu ochii blajini cer ajutor! Le vei ajuta?

13/07/2011

Autor:
Destinatar: Parlamentul Romaniei, Guvernul Romaniei,Presedintelui Romaniei, Primarilor de orase
Categorie: Animale.