Prima pagina » Petitii online » Să facem joaca accesibilă tuturor copiilor de pe Edgar Quinet!

Petitie: "Să facem joaca accesibilă tuturor copiilor de pe Edgar Quinet!"

Viaţa trebuie să fie simplă pentru copii. Trebuie să fie plină de râsete şi jocuri.
În calitate de părinte trebuie să ne asigurăm că, copiii noştri au acces la joacă. După copilărie, copiii noştrii trebuie să ră mânem cu amintiri şi prieteni dragi pentru tot restul vieţii. Se cunoaşte faptul că joaca contribuie la modul în care activităţile fizice dezvoltă inteligenţa copilului nostru, empatia şi puterea lui. De câte ori vi s-a întâmplat ca, copilul vostru să vă ceară să îl duceţi în parc? Şi pur şi simplu nu aţi avut unde să îl duceţi.
În această parte a oraşului, (Edgar Quinet din Cartierul Mănăştur, Cluj-Napoca) nu există un parc de joacă pentru copii, în condiţiile în care în această zonă sunt un număr mare de copii. Datorită acestor aspecte propun realizarea unui parc de joacă pentru copiii noştrii.

Haideţi să facem ceva în acest sens!!!
Semnaţi petiţia prin care propunem amenajarea unui parc de joacă pentru copiii din Cartierul Manastur, Zonă Edgar Quinet, Cluj-Napoca.

*Vă rugăm ca în rubrica destinată comentariilor să treceţi vârsta copilului dumneavoastră şi dacă aveţi unul sau mai mulţi copii.
Vă mulţumim!

12/09/2014