Prima pagina » Petitii online » Fanii echipei Steaua il doresc cu orice pret pe Damir Sovsic

Petitie: "Fanii echipei Steaua il doresc cu orice pret pe Damir Sovsic"

Toti fanii echipei Steaua Bucuresti care sunt interesati de bunul mers al clubului nostru si care considera ca mijlocasul bosniac Damir Sovsic este o investitie decenta si de mare viitor sunt invitati sa semneze aceasta petitie care speram sa ajute si mai mult la realizarea transferului mijlocasului care activeaza in prezent la NK Zagreb. Pentru ca Damir Sovisic a cucerit fara sa vrea o mare masa a suporterilor echipei Steaua, pentru ca un club important in Europa precum Steaua Bucuresti nu a mai avut de ani buni un playmaker adevarat, pentru ca Damir Sovsic isi doreste foarte mult sa ajunga in Romania, pentru ca postul sau este probabil singurul deficitar in acest moment in echipa lui Rony Levi si pentru ca - de ce nu- cuvantul nostru al fanilor ar trebui sa conteze mai mult decat al oricui, dragi stelisti semnati aceasta petitie in speranta ca oficaialii clubului pe care cu totii il iubim vom lua in calcul dorinta expresa a fanilor ros albastrii. Decizia de a realiza aceasta petitie a fost luata din initiativa mai multor suporteri ai Stelei cu varste cuprinse intre 15 si 55 de ani care considera ca in acest moment Steaua nu are un mijlocas in lot de valoarea tanarului Damir Sovsici, mijlocasul echipei, NK Zagreb. Novembar vam ljubav Damir ! Forza Steaua!!

06/08/2011

Autor: Steaua Fans
Destinatar: George Becali, europarlamentar si patronul clubului Steaua Bucuresti
Categorie: Sport.