Prima pagina » Petitii online » Oradea - aer curat ! Spune NU! RE-avizarii fermei Nutripork

Petitie: "Oradea - aer curat ! Spune NU! RE-avizarii fermei Nutripork"

De 10 ani, in anumite conditii meteo, Oradea este invaluita in mirosul infect de dejectii animale , provenit de la ferma de porci din cartierul Iosia. Nu este drept ca atat de multi oameni sa aiba de suferit din cauza unei firme care Nu respecta prevederile legale de functionare. Avem dreptul -ca cetateni ai unui stat european -sa respiram aer curat ! Avem dreptul sa ne impotrivim atunci cand altii decid pentru noi, in favoarea propriilor interese. Nu este normal ca o singura firma- Nutripork - sa pericliteze atat de mult calitatea aerului pentru aproximativ 200.000 de cetateni. Sa respectam cu totii ( chiar si cei cu multi bani ) normele legii! Oamenii numiti in functii de conducere sa inteleaga ca interesul public primeaza interesului personal. Oradea- poarta de intrare dinspre Europa, un oras atat de frumos - merita sa fie curat ! Copiii, adultii, batranii , merita sa respire normal! Cerem NU re-avizare de functionare a firmei Nutripork !

29/10/2017

Destinatar: APM Bihor,DSP Bihor,Agentia Europeana de Mediu, Garda Nationala de Mediu
Categorie: Sanatate.