Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Confiscarea averilor ilicite", pagina 1

Facebook share
 
DEMOCRATUL (19 Decembrie 2010, 12:24)
ȘI DACĂ LE CONFISCAȚI,CE FACEȚI CU ELE ?.POATE SEDII PENTRU PARTIDUL POPORULUI CĂ TOT NU AU.SUNT CARTIERE ÎNTREGI DE AVERI DISPONIBILE ȘI NIMENI NU LE CUMPĂRĂ,SAU POATE VREȚI SĂ LE LOCUIȚI CU CHIRIE ZERO ȘI ÎNTREȚINEREA S-O PLĂTESCĂ STATUL ?.
CE AȚI ZICE DACĂ AM IEȘI CHIAR ACUM AFARĂ ȘI NE-AM DA ZĂPADA DE PE TROTUAR SAU DIN FAȚA CURȚII,APOI LA CĂLDURA CĂMINULUI PUNEM MÎNA PE O CARTE CARE NE ÎNVAȚĂ SĂ MUNCIM PĂMÎNTURILE ,CE DOMNUL NI LE-A DAT ÎN DAR ,CĂ ACUM VINE PRIMĂVARA ȘI IAR NU VOM FACE CE TREBUIE,ADICĂ CU MIC CU MARE LA MUNCA CÎMPULUI ,CĂ DE AICI VA TREBUI SĂ ÎNCEPEM CÎT MAI MULȚI ȘI APOI DACĂ VOM AVEA ROADE BOGATE NE VOM FACE LA LOC FABRICI ,UZINE ȘI NU NUMAI
PRIVITOR LA AVERILE ALTORA,LĂSAȚI-LE ÎN GRIJA DOMNULUI,PENTRU CĂ ÎN ZIUA DE AZI NICI AVERILE NU MAI SUNT CE-AU FOST !.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Feraru Dorel (31 Ianuarie 2016, 19:40)
pe bune
care dintre ei esti de sti asa de bine?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
LIBERALUL AUTENTIC (19 Decembrie 2010, 12:52)
„TOATĂ VARA AI CÎNTAT ,ACUM CÎNTĂ DACĂ POȚI”,NENE VASILE ,GHEORGHE,IOANE,.........
MĂ UIT LA CEI CARE AU SEMNAT PETIȚIA ȘI CONSTAT CĂ SUN T MAI DEGRABĂ HIENE DECÎT VERTICALI ȘI CURAJOȘI.
NICI MĂCAR ÎNTR-O ASTFEL DE SITUAȚIE NU VĂD LUCRURILE CUM TREBUIE-SALARIUL ESTE REZULTATUL MUNCII ȘI MĂRIMEA LUI ȚINE DE PRODUCTIVITATEA MUNCII.ÎN NICI UN CAZ CONFISCAREA AVERILOR ILICITE NU VOR FACE PARTE DIN SALARIUL CUIVA-AȘA CĂ OSUL LA TREABĂ ȘI LUAȚI MODEL PE CEI CARE MUNCESC ȘAPTE ZILE DIN ȘAPTE ȘI CARE ȘI-AU LUAT SOARTA ÎN PROPRIILE MÎINI ȘI NU MAI VĂ LUAȚI DUPĂ VUVUZELE TELEVIZATE.
VĂ AȘTEPT PE OGOARE SĂ FACEM CA IARBA REA(BĂLĂRIILE) SĂ PIARĂ ȘI SĂ AVEM RECOLTE BOGATE-ATUNCI VOM AVEA CU TOȚII CE TREBUIE ȘI CÎT TREBUIE !!!!.
DAR PROBABIL CĂ PETIȚIA A SCRIS-O UNUL CARE A GOLIT STICLELE PREA DEVREME ȘI NEAVÎND CE FACE O MAI PUNE DE-O „INVOLUȚIE”,CĂ ALTFEL NU ESTE CEVA CARE NE-AR SCOATE DIN CRIZA ACEASTA PRELUNGITĂ ȘI CARE VA FACE SĂ PIARĂ MULTE NĂRAVURI DE NEMUNCĂ.CEI CARE S-AU ÎNVĂȚAT SĂ TRĂIASCĂ DIN MUNCA ALTORA AR TREBUI SĂ SE DEZVEȚE ,CĂCI SINGURA ȘANSĂ NU VA MAI FI DECÎT POMENILE GEN „SÎMBĂTA MORȚILOR”.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ela (21 Decembrie 2010, 18:15)
raspuns la democrat si liberar
da tara ar iesi din colaps eu nu sint dispusa sa mai muncesc ptr trintorii si parazitii de la putere !!!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
VICA (1 Ianuarie 2011, 22:42)
DE CE NU?
PT.CA TOTI ROMANII AU LUCRAT IN TARA SAU AFARA LA NEGRU,SAU AU PRIMIT SPAGI ,SAU AU ESCROCAT STATUL NEPLATIND IMPOZITE,..REZULTA CA AVEREA TREBUIE CONFISCATA SAU IMOZITATA LA TOTI ROMANII.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bula (2 Ianuarie 2011, 07:03)
hienele ilicite maraie...
Nu pot avea comentarii rautacioase decat cei ce se simt amenintati de o eventuala ...confiscare.Sunteti minusculi si meschini in ochii romanilor.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: