Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » NU inchiderii centrlor teritoriale ID teritoriale Spiru Haret
image

Petitie: "NU inchiderii centrlor teritoriale ID teritoriale Spiru Haret"

Facebook share

Vrem sa avem parte de invatamant de calitate
Vrem sa fim aproape de facultatea unde ne-am inscris.
Vrem ca Romania si cei care nu sunt lasati de intrese sa intaleaga ca sute de facultati din europa si SUA au centre ID si admit examinarea la distanta prin sistemul Blackboard.
Oricum riscam sa devenim someri dar platim taxe inalte pentru a deveni si este dreptul nostru fundamental la educatie.
Vrem o facultate unde conducerea nu cauta sa ne pice la examene pentrua plati restantele,Spiru haret are systemul ideal unde totul este gestionat intr-o baza de date electronica si un profeson nu te poate pica la examen pentru simplu fapt ca porti fusta sau ai o fata de puscarias.
Spiru Haret este o sansa la promovarea sociala , este sansa la un loc de munca mai bine platit decat un necalificat este facultatea care ne da voie sa fim studentia sa cum vrem noi,este o facultate democratica.
Vrem ca toata mizeria aruncata pe aceasta facultate sa fie stearsa de ploaie.
Vrem REDECHIDEREA centrelor TERITORIALE, chiar si ghita din varful muntelui are dreptul sa faca o facultate fara a se muta in alt oras,fara a lasa familia prietenii si traditiile in urma.
Vrem ca faultatea Spiru Haret sa fie lasata in pace sa isi faca bucataria interna cu instrumentele interne la fel ca alte private care au fost lasat in pace indiferent de preturile practicate.

Semnati aceasta petitie si dati o mana de ajutor acelor oameni care au capacitaile intelectuale necesare dar nu au capacitaile necesare relocarii in alt oras pentru a urma un invatamant universitar de calitate.
Dati o semnatura pentru viitorul vostru, un viitor care insemna mai mult decat un necalificat.

04/01/2012

Autor: thedjwilly
Destinatar: Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =