Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Reforma detinatorilor de permis de conducere
image

Petitie: "Reforma detinatorilor de permis de conducere"

Facebook share

Reclam ministerul sănătății și ministerul afacerilor de interne de malpraxis legislativ, favorizând psihopatii functionali în a obține permis de conducere si comite atrocități, ajutați de teste și legi mediocre.

Testele psihologice pentru obținerea și redobândirea permisului de conducere sunt inadecvate situației actuale a climatului politic, vehiculelor, drumurilor publice și legilor. Acest fapt este dovedit zilnic prin numarul foarte mare de atrocități comise cu ajutorul vehiculelor de psihopați , deținători a permisului de conducere din neglijența de serviciu, provocatori de accidente rutiere.

Psihopatia, dovedit științific, este disfuncția creierului ce face suferindul să nu poată vedea efectele acțiunilor lui pe termen lung, favorizează comportamentul antisocial, dorește să se simtă bine făcând rău, capacitatea redusă de a avea remușcări și controlul comportamental redus fac ca vehiculele conduse de psihopați să devină arme în mod voluntar sau involuntar. Criminalistica rutieră și legea este deficitară în această privința din cauza prea multor variabile : starea si arhitectura părții carosabile, tipul de masina, experiența soferilor, lipsa analizelor psihologice adecvate a deținătorilor permisului de conducere, motive probabile, imunitate politică. Aceștia dobândesc sau redobândesc dreptul de a conduce chiar si după săvârșirea unui accident soldat cu victime, pun siguranța și etica națională în pericol.

Semnatar al acestei petiții, cer înființarea de teste si analize medicale obligatorii, înregistrate, păzite pentru depistarea psihopatilor și interzicerea persoanelor cu această disfuncție să dețină, dobândească, redobândească, permis de conducere.

Ministerul afacerilor de interne
Inspectoratul general al poliției Române
Adresa:
Str. Mihai Voda, nr. 6, sector 5, Bucureşti, România
Relaţii cu publicul
Fax / Telefon: 021/ 316.66.55
Telefon: 021/208.25.25
Adresa Relatii cu publicul: Str. Domnița Anastasia nr. 1, Sector 5, București, România


Comisar de poliţie Răzvan Ştefan Rădoi, I.G.P.R.

15/09/2019

Autor: Rebegea Timuș-Alin
Destinatar: Ministerul afacerilor de interne Inspectoratul general al poliției Române
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =