Prima pagina » Petitii online » Sa ne respectam valorile,, sa respectam dascalii!

Petitie: "Sa ne respectam valorile,, sa respectam dascalii!"

Am initiat aceasta petiție in speranță ca cineva din conducerea comunei ne va asculta si pe noi cetatenii!! In data de 14.08.2016 domnul primar Flaviu Lupsan a acordat titlul de cetățean de onoare domnișoarei Andreea Grad, un gest normal tinand cont de performantele acesteia peste hotare. Dar ne întrebam oare dăscălii nu au nici un merit in formarea tinerilor inca din școală generala? De aceea dragii mei va întreb, nu credeți ca domnul primar Flaviu Lupsan împreună cu Consiliul local Lunca Ilvei sa priveasca si spre profesori? Nu credeți ca acest titlu s-ar putea acorda si doamnei profesoare Mihaela Balan? Cea care din 1979 pana in 2014 a pregatit zeci de generații de elevi, fara sa i se spun macar un mulțumesc din partea primarului la zilele comunei?
Haideti sa semnam în număr cat mai mare aceasta petiție in speranță ca cineva se va sesiza si i se va acorda Titlul de cetățean de onoare al comunei Lunca Ilvei doamnei profesoare Mihaela Balan pentru intrega activitate ca profesor de limba franceza ,si pentru aportul adus in cei 4 ani de gimnaziu domnișoarei Andreea Grad!
Va mulțumesc!

26/08/2016