Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Vaccinurile trebuie sa fie optionale, nu obligatorii
image

Petitie: "Vaccinurile trebuie sa fie optionale, nu obligatorii"

Facebook share

Traim intr-o tara democratica si fiecare persoana trebuie sa aiba dreptul sa aleaga ce face cu propriul corp si ce substante accepta sa ii fie inoculate in organism.

A obliga un pacient sa accepte un anumit tratament, in cazul de fata vaccinurile, inseamna violarea drepturilor pacientilor si incalcarea drepturilor cetatenesti.

Daca sunteti de acord ca vaccinurile sa fie optionale, nu obligatorii, va rog sa semnati aceasta petite. Suntem deja otraviti cu alimente pline de E-uri, pesticide si hormoni si nimeni nu ia vreo masura ca acestea sa fie scoase din alimentatie. Acum ce mai trebuie sa acceptam? Si vaccinuri cu aluminiu?

Intentionez ca pana la sfarsitul lunii februarie cand se va da oficial legea vaccinarii sa trimit aceasta petitie cu cat mai multe semnaturi (sper eu cel putin 10000) domnului Victor Ciorbea, avocatul poporului.

Copiii nu trebuie exclusi din invatamant pe motiv ca nu sunt vaccinati. Educatia este un drept fundamental al fiecarui copil, iar parintii nu trebuie stransi cu usa ca sa accepte vaccinarea obligatorie si amenintati ca daca nu doresc sa le aplice acest tratament copiilor. vor fi sanctionati cu amenzi usturatoare, vor raspunde in fata legii, iar copiii pusi la zid si exclusi din scoli si gradinite.

Haideti sa aparam drepturile fundamentale ale omului si libertatile cetatenesti pe care ar trebui sa le avem intr-un stat democratic si sa nu ii lasam pe altii sa decida in locul nostru ce este mai bine pentru noi si pentru copiii nostri.

23/01/2016

Autor: Corina Georgescu
Destinatar: Avocatul Poporului
Categorie: Sanatate.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =