Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie ca firmele fantoma sa fie obligate sa dea inapoi banii furati. Judecatoria sa nu mai ia in seama "cont...
image

Petitie: "Petitie ca firmele fantoma sa fie obligate sa dea inapoi banii furati. Judecatoria sa nu mai ia in seama "contractul", cand, in mod evident, este vorba de o teapa!"

Facebook share

Atunci cand o firma fantoma face un contract cu cineva, cere bani pentru participare. Ofertele par avantajoase, dar sunt doar minciuni. Si nu doar ca acestea raman cu banii, dar raman si nepedepsite. Chiar mai mult: dupa un timp firma dispare brusc, dar apare una noua, exact la fel ca si cea de dinainte, astfel reluandu-si activitatea.
Datorita "contractului" cu ei, pe care judecatoria il va lua in seama, firma fantoma scapa. Din moment ce aceste lucruri se intampla zilnic, ar fi mai convenabila o abordare morala a problemei. Cu atatea plangeri la adresa fiecatei firme deschise de aceeasi indivizi, mereu acuzati de furt, este evident ca ceva se intampla iar indivizii carora le apartin firmele ar trebui sa fie la inchisoare.

13/04/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei, Politiei, Judecatoriei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =