Prima pagina » Petitii online » Reintroducerea transportului public municipiul Urziceni

Petitie: "Reintroducerea transportului public municipiul Urziceni"

Municipiul Urziceni a avut parte de transport public pana in anul 2009 acesta fiind operat de catre S.C Terma SA.Vehiculele cu care se organiza transportul public erau Ikarus modelul 260.
Urziceni este un municipiu din judetul Ialomita.Ca oricare alt municipiu, Urziceni doreste sa se dezvolte. Un municipiu nu se poate dezvolta daca acesta nu are transport public. Trasportul public trebuie bine organizat cu vehicule moderne si cu un orar bine respectat.
Municipiul Urziceni are nevoie de transport public.In Romania sunt firme private care ofera servicii de transport public cu autobuze sau midibuze(Unistil, Millenium Trans, CDI). Realizarea transportului public pe raza municipiului Urziceni ar trebui organizat pe 2-3 trasee urbane si cateva trasee care sa lege satele vecine de municipiu.
Cine doreste ca Urziceni sa se ridice la rangul de oras european(sau macar civilizat), sa semneze aceasta petitie.

05/02/2015

Destinatar: Primaria Municipiului Urziceni