Prima pagina » Petitii online » Circulati pe dreapta! Stationati pe dreapta!

Petitie: "Circulati pe dreapta! Stationati pe dreapta!"

Om bun! Calatorule! Petreci 7-8 % din timpul Tau in Metrou, in pasaje, in culoare, in graba de a ajunge la serviciu sau acasa...Te rog sa gasesti Tu calea cea mai scurta pentru drumul Tau! Nu merge pe aceeasi cale si cand te duci si cand te intorci! Ar fi foarte simplu daca te-ai deplasa doar pe partea dreapta a culoarelor, a scarilor, fata de sensul tau de mers... Chiar daca scara e larga, nu iti imagina ca e acceptabil sa cobori pe margini, iar eu sa urc pe mijloc...Acolo unde a fost amplasata o balustrada centrala, incadreaza-te doar pe jumatatea din dreapta! Nu stationa in dreptul usii, in statie, atunci cand nu iesi din vagon, ci "cobori la prima"! Ai timp sa te deplasezi catre usa, putin inainte ca trenul sa opreasca in statia ta! Depaseste stadiul de calator in vagon de v... ! Circuli cu Metroul in Bucuresti ! Vrei sa ajungi relativ odihnit la destinatie, nu obosit de imbulzeala fara noima! Multumesc pentru ca ai citit aceste randuri, stimate calator Român si sper ca maine sa te vad trecand prin stanga mea!

21/01/2011

Autor: Dumitru Liviu Iulian