Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Abrogati si-apoi plecati
image

Petitie: "Abrogati si-apoi plecati"

Facebook share

Solicitam anularea, retragerea sau abrogarea OUG 13/2017 + Demisia Guvernului Sorin Grindeanu.

Prevederile legate de modificarea Codului Penal vor intra in vigoare in 10.02.2017 (termenul prevazut in OUG este de zece zile, au trecut deja doua).

Dezincriminarea partiala a abuzului in serviciu prin ordonanta de urgenta reprezinta cea mai mare lovitura adusa statului de drept.

Aceasta incercare a demarat in urma cu exact 3 ani: Ziua de marți, 10 decembrie 2013 a fost numită de către unii reprezentanți ai societății civile și de o parte a presei Marțea Neagră din cauza adoptării unor legi (sau încercarea de a adopta în cazul altora) sau amendamente controversate la legi, care în opinia opozanților ar însemna un regres democratic și un atentat la statul de drept; parlamentarii fiind acuzați că și-au erijat o super-imunitate.

Modificările legislative de atunci au stârnit un val de proteste și reacții, atât pe plan intern cât și extern. Principalele prevederi ale proiectelor controversate: Legea amnistiei și grațierii; Cele două modificări ale Codului Penal; Legea minelor; Legea lobby-ului.

Dupa marea victorie a PSD (+satelitul ne-natural ALDE), aceasta ceata de hoti si-a continuat planul demarat in 2013, cu primul pas OUG 13/2017 (text aici: http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43NTM3OTA5MDEzNjM5RSszMA== ) dl Dragnea fiind principalul beneficiar

Am fost in strada sute de mii, putem strange pana Vineri 10 Feb 2017

500.000 semnaturi pentru a forta demiterea Guvernului Grindeanu si a Avocatul Poporului (in cazul in care acesta nu raspunde atributiilor de av. al poporului).

02/02/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Categorie: Politica.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =