Prima pagina » Petitii online » Cartoon Network In Engleza!

Petitie: "Cartoon Network In Engleza!"

In loc sa petreaca timpul in fata televizorului ascultand traduceri in care se fac dezacorduri gramaticale, acordati-le sansa copiilor sa invete limba engleza in cel mai usor si placut mod posibil. Adolescentii de astazi si chiar adultii tineri ii multumesc Cartoon Network-ului pentru aceasta. Ne doare inima cand vedem ca nivelul de engleza din tarile in care programele TV de desene animate sunt dublate in intregime (Franta, Spania), nivelul general de cunoastere a limbii engleze este foarte scazut, iar copiii care cunosc limba engleza nu au de unde sa stie cum sa pronunte corect. Este cunoscut faptul ca adolescentii de astazi au, per total, un nivel mai avansat in limba engleza decat au avut generatiile precedente, si putem spune sigur ca aceasta se datoreaza in mare parte difuzarii programelor in limba engleza. Nu incurajez difuzarea desenelor in limba engleza pe toate posturile, insa Cartoon Network este o legenda si am vrea sa ramana asa, si pentru generatiile viitoare.

30/07/2008

Destinatar: Cartoon Network Romania
Categorie: Muzica, tv, radio.