Prima pagina » Petitii online » Fara privilegii pentru parlamentari

Petitie: "Fara privilegii pentru parlamentari"

Va propun să inițiem un REFERENDUM prin care aleșii să nu beneficieze de privilegii.
Vă rog să faceți un calcul:
580 parlamentari X 500 Dacia Logan =
580 autoturisme X revizii anuale X 580 seturi cauciucuri de iarna X 580 reparații curente X 580 roviniete X 580 impozite X 580 asigurari RCA X 580 seturi intretinere curente (solutie parbriz+deodorante auto+ 4X12 spalari auto + 580 etc.) X 580 neprevazute
580 șoferi = 580 salarii + 580 sporuri 25% ore suplimentare + 580 X (22X12 bonuri valorice) + n SEFI COORDONARE SOFERI.

Vă propun un referendum prin care să se facă un inventar a tuturor autoturismelor de proveniență străină afalte în parcurile auto ale tuturor instituțiilor bugetare ; Guvern, Parlament, Oficii și autorități centrale, Ministere, servicii independente , uitasem BISERICA ORTODOXA ROMÂNĂ ( de curând am văzut în trafic un popă cu Rang întrun TUAREG nou- din ce bani?) etc, să se facă un calcul cât costă îÎNTREȚINEREA ACESTORA și veți vedea o cheltuială pe care CEI ALESI SI BUGETARI le fac ca si un MOFT.
TOATE SĂ FIE VÂNDUTE LA LICITAȚIE. Cu bani să nu fie cumpărate altele ci să fie înlocuite cu cele rămase în parcurile auto rămase.
Faceți un calcul și la șoferii care ocupă funcții de conducător auto și de fapt fac piața și comisioanele șefilor lor.

Dacă Parlamentul nu va pune în aplicare voinșa populară să le înceteze mandatul de drept în 30 de zile.

TREBIUE SĂ PUNEM ÎN ORDINE ACEȘTI NEAVENIȚI. NU I-AM CHEMAT NOI LA BUCUREȘTI CI AU VENIT EI CĂ AU CANDIDAT. SĂ LOCUIASCĂ PE BANII LO ȘI SĂ BENFICIEZE DE ACEEAȘI SIGURANȚĂ CU ALEGĂTORII.

17/01/2013

Destinatar: Parlamentul Romaniei