Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Pro Pagina Wikipedia Prof. dr. Adela Rogojinaru
image

Petitie: "Pro Pagina Wikipedia Prof. dr. Adela Rogojinaru"

Facebook share

Membrii familiei dnei profesor Adela Rogojinaru au inițiat o pagină Wikipedia pentru dna profesor: https://ro.wikipedia.org/wiki/Adela_Rogojinaru. Deși contribuțiile dnei profesor sunt detaliate, cu referințe complete științifice, administratorii Wikipedia solicită referințe electronice (linkuri) pentru susținerea afirmațiilor. Astfel, administratorii consideră că dna profesor nu este un profesor notabil, dacă nu susții afirmațiile cu referințe electronice. Din păcate, multe din contribuțiile dnei profesor nu au lăsat urme electronice, neputând fi recuperate prin referințe în mediul online.
Ce putem face?
1. Să semnăm această petiție pentru a demonstra administratorilor sitului Wikipedia că dna Adela Rogojinaru a fost un profesor notabil pentru domeniul relațiilor publice, atât la nivel național, cât și la nivel internațional;
2. Să ajutăm familia dnei profesor și să căutăm, la rândul nostru, linkuri (referințe electronice) ale informațiilor incluse în secțiunile paginii. Le puteți posta pe pagina de Facebook dedicată memoriei dnei profesor: https://www.facebook.com/Adela.Rogojinaru.
Vă mulțumim pentru susținere!

11/12/2014

Autor: Raluca Moise
Destinatar: Wikipedia
Categorie: Educatie, invatamant.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =