Prima pagina » Petitii online » Doresti ca telegondola din Piatra Neamt sa functioneze cu program redus? Atunci voteaza petitia!

Petitie: "Doresti ca telegondola din Piatra Neamt sa functioneze cu program redus? Atunci voteaza petitia!"

Telegondola consumă degeaba...

Dragi cetateni ai orasului Piatra Neamt , cu cat vom strange mai multe semnaturi cu atat mai repede vom putea stabili un program redus de functionare a telegondolei , mai mult decat acest lucru cred si sper ca vom plati mai putin la taxele locale!

De mult timp am tot spus că faimoasa telegondolă de Piatra-Neamţ funcţionează la cel mult 10% din capacitatea la care a fost proiectată. Mândria lui Gheorghe Ştefan, cu care a "sucit" şi minţile altora (a se vedea dorinţa primarului de Tg. Neamţ de a construi şi el o telegondolă până la Cetatea Neamţ, deşi nu are bani nici pentru asfaltarea străzilor) şi cu care a "vrăjit-o" până şi pe ministreasa Udrea, se dovedeşte, încet-încet, a fi un mare... fiasco financiar. Pe banii contribuabiliror, desigur...

"Pietrenii cer program redus de funcţionare pentru telegondolă
Programul de funcţionare a telegondolei care urcă pe Cozla generează nemulţumiri, legate de faptul că, mai ales în cursul săptămînii, cabinele suspendate deasupra oraşului circulă goale. Pietrenii consideră că, atunci cînd nu sînt clienţi, ar trebui aplicat un program mai restrîns de funcţionare sau chiar să fie oprite telecabinele, aşa cum se procedează în cazul telescaunului. "Nu-i păcat că se consumă curent electric degeaba şi se uzează instalaţia inutil? " sursa ziarul ceahlaul

"R:Unde va apărea următoarea telegondolă?

M.Grapini:Nu ştiu dacă o să fac telegondole pentru că am suferit foarte tare când am ajuns la Piatra Neamţ şi am văzut că la ora 7 dimineaţa şi la prânz mergea goală telegondola. Şi răspunsul unui cetăţean pe stradă - că pur şi simplu am întrebat pe cineva pe stradă - a fost "e simplu, copilul primarului vinde energie primăriei care plăteşte energia la telegondolă". Lucrul ăsta nu trebuie să se mai întâmple. Vreau să fiu foarte corectă. România a avut şi are nevoie şi de acest gen de turism, cu telegondola." sursa:gandul

08/02/2013

Destinatar: Ministerul Turismului