Prima pagina » Petitii online » Anularea evenimentelor de 1 Decembrie si Revelion in scopul donarii fondurilor alocate pentru victimele traged...

Petitie: "Anularea evenimentelor de 1 Decembrie si Revelion in scopul donarii fondurilor alocate pentru victimele tragediei Colectiv"

Speram ca aceasta petitite sa fie semnata de cat mai multe persoane pentru a convinge autoritatile sa anuleze evenimentele organizate in zilele de 1 si 31 Decembrie (Ziua Nationala si Revelionul).

Avand in vedere ca vom inainta cereri oficiale consiliilor locale, va rugam sa specificati orasul, astfel incat sa avem o evidenta cat mai clara din punct de vedere statistic. Dorim ca aceste fonduri sa fie alocate pentru ajutorarea familiilor victimelor tragediei din clubul Colectiv. Nu consideram ca avem motive de celebrare nationala cu ocazia acestor zile.
Speram ca ziua de 1 Decembrie 2015 sa uneasca cat mai multi oameni in proteste stradale si sa genereze o schimbare reala in societate. Va incurajam sa ne indicati in comentarii daca sunteti dispusi sa ne ajutati in demersurile legale ce trebuie luate.

Exemplu de demers incununat de succes: http://www.abnews.ro/actual/item/5651-se-poate-alba-iulia-va-renunta-la-artificiile-de-1-decembrie-banii-vor-ajunge-la-victimele-din-colectiv-foto-video

09/11/2015

Categorie: Social.