Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru organizarea unui protest impotriva prezentei trupelor NATO pe teritoriul Romaniei

Petitie: "Petitie pentru organizarea unui protest impotriva prezentei trupelor NATO pe teritoriul Romaniei"

Prezenta trupelor NATO pe teritoriul Romaniei este benefica doar pentru cei aflati la conducere, astfel parlamentarii si guvernantii Romaniei isi vor consolida pozitiile. Formatiunile politice care sant reprezentate in parlament vor sa impiedice infiintarea sau ascensiunea formatiunilor politice care lupta impotriva manipularii populatiei, hotiei, escrocheriei, mafiei, coruptiei, criminalitatii, imoralitatii, tiganiei, abandonului valorilor nationale, exploatarii abuzive a resurselor, contaminarii mediului.

Protestam impotriva:
-prezentei trupelor NATO pe teritoriul Romaniei
-participarii Romaniei la interventiile militare ale NATO
-prezentei flotei de razboi americane in Marea Neagra
-vizitelor oficialilor americani in Romania

Cei care sant de acord cu aceasta petitie sa transmita mesajul la cat mai multe persoane. Locul, data si ora la care se vor aduna protestatarii vor fi stabilite cand aceasta petitie va aduna 10 semnaturi. Locul, data si ora inceperii protestului vor fi stabilite de catre semnatarii petitiei care le vor raspandi mai departe prin viu grai. Cei care semneaza aceasta petitie sant sfatuiti sa foloseasca un pseudonim. Acest protest nu are nevoie de vreo autorizatie deoarece va reprezenta vointa poporului roman. Protestatarii sant sfatuiti sa fie pregatiti in caz ca vor avea de infruntat "militieni telecomandati"(o arma de orice fel, o sticla incendiara, un satar, o piatra, o caramida, o bucata de bordura, orice). Obiectivele pe care trebuie sa le "viziteze" protestatarii sant Palatul Parlamentului, Palatul Victoria si Palatul Cotroceni.

06/09/2014

Categorie: Politica.